bogate araby i ich zostawione i niepotrzebne auta ;/
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
chętnie by poćwiczył na takich paściach
To nie sa tak po prostu pozostawione auta.
Komuś nie pykło w pracy, kredyt itp. to są samochody obcokrajowców, nie arabów
Komuś nie pykło w pracy, kredyt itp. to są samochody obcokrajowców, nie arabów
Jak bym miał nieograniczone fundusze i jadąc fura by mi się zepsuła to też bym nie bawił się w naprawy tylko zadzwonił do salonu, że za 15 minut w miejscu gdzie stoję ma stać takie samo i płace podwójnie
U nas niestety najwyżej gówno ktoś pozostawi
Podjechał, poszedł się wysadzić i wiadomo, że nie ma kto autem wrócić.
Zadne porzucone, wiekszosc to zdjecia po burzach piaskowych.
To obcokrajowcy kupują samochody na kredyt, a potem uciekają z Emiratów. Po 6 miesiącach nieużywany samochód może zostać sprzedany przez państwo.
Rok 2010 - Informacje :
Masowa emigracja Polaków za granicę na tereny UE
Rok 2013 - Informacje :
Masowa emigracja Polaków na tereny południowo - wschodnie
Rok 2017 - Informacje :
W Polsce brakuje Polaków, tereny zasiedlili Niemcy, Tusk pławi się w złocie jak Spartańscy zdrajcy
dziękuje do widzenia
Masowa emigracja Polaków za granicę na tereny UE
Rok 2013 - Informacje :
Masowa emigracja Polaków na tereny południowo - wschodnie
Rok 2017 - Informacje :
W Polsce brakuje Polaków, tereny zasiedlili Niemcy, Tusk pławi się w złocie jak Spartańscy zdrajcy
dziękuje do widzenia
za tego Jaguara i to F40 bym zajebał... Kurwa to są limitowane edycje w chuj...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów