18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft (5) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 4 minuty temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 16:26
c................r 2013-08-06, 20:21
Panowie (i Panie), przecież to raj dla doświadczonego chemika!
Tyle odczynników, tyle książek i notatek laborantów, zdjęć, rysunków, itp.
I to się marnuje...
Zgłoś
BooMss 2013-08-06, 21:45
Jeśli ktoś lubi takie miejsca, to zapraszam do starej fabryki prochu w Pionkach, owa fabryka zwie sie "PRONIT", jak ktoś chce może sobie wygooglować trochę fotek
Zgłoś
s................r 2013-08-06, 22:39
Da sie za pomoca tego sejm wypierdolic w powietrze?
Zgłoś
push3k 2013-08-06, 23:03
fryc88 napisał/a:

HDR dobrze tu pasuje - nadaje klimatu w takim miejscu.
Osobiście mi się podoba i dość mocno mnie takie miejsca ciekawią, niestety w mojej okolicy (kujawsko-pomorskie) nie mogę na nic takiego liczyć, a przynajmniej nie udało mi się ustalić nic podobnego.

Nie. To tu nie pasuje. Kompletnie nie oddaje rzeczywistości tego miejsca. To jest nienaturalny widok. Jak już masz dobry aparat i robisz nim dobre zdjęcia to wrzucaj same te zdjęcia. One są dobre. Po to są aparaty za 5k zł>, żeby to one robiły zdjęcia, a nie po to, żeby jakiś maniak robić coś co wygląda jak plastik. To jest zwykły kicz. Nie oznacza to, że nie możesz zmieniać zdjęć by poprawić widoczność niektóych elementów, ale nie przewracaj ich do góry nogami.
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów