Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Powinni tego zakazac ustowowo i sympatykow wysylac do moskwy albo na syberie jak im tak teskno za rosja sowiecka.
Nasi rodacy umierali przed wyjna, w czasie wojny i po wojnie przez ta czerwona kurwe a teraz sierpy i mloty jakby nigdy nic. Przypomnijcie sobie polskich bohaterow ktorzy zostali skazani na smierc tylko za to ze byli bohaterami i patriotami
jeszcze przed kliknieciem "play" widze dwa sierpy i mloty. kurwa no nie, nie klikam play, nie daje piwa
Powinni tego zakazac ustowowo i sympatykow wysylac do moskwy albo na syberie jak im tak teskno za rosja sowiecka.
Nasi rodacy umierali przed wyjna, w czasie wojny i po wojnie przez ta czerwona kurwe a teraz sierpy i mloty jakby nigdy nic. Przypomnijcie sobie polskich bohaterow ktorzy zostali skazani na smierc tylko za to ze byli bohaterami i patriotami
Pierw obejrzyj film a następnie zastanów się nad tym co napisałeś. Nikt tu nie jest sympatykiem czerwonych. Sierp i młot są znakiem Rosji radzieckiej a obiekt odnosi się właśnie to tego okresu.
Obecnie różne organizacje wyrządzają nam krzywdę a ich "loga" godła flagi czy inne elementy są legalne i powszechnie używane. Należy rozróżnić intencję użycia tego znaku, my się nie obnosimy z na koszulkach, nie nosimy ich dumnie na piersi a wręcz przeciwnie, jesteśmy patriotami. Pierw postaraj się zrozumieć sens tego co robimy niż pójdziesz jak owca za tłumem bo gdzieś coś jest, ktoś coś powiedział. Aby była jasność potępiamy to co wyrządzili sowieci naszym przodkom.
jeszcze przed kliknieciem "play" widze dwa sierpy i mloty. kurwa no nie, nie klikam play, nie daje piwa
Kończ waść, wstydu oszczędź!
Duży browar za wstawkę, za oświecenie mnie że w stolicy nadal taki radziecki syf jeszcze stoi
zapraszam na ul.Sobieskiego w warszawie,tam znajdziecie wieeeeele ciekawych i zaskakujących rzeczy,bo niby opuszczony ale jednak nie do końca chyba
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów