18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (6) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:27
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 51 minut temu
Bardzo klimatyczne miejsce, idealne by w kilku procentach poczuć klimat losu skazańca.
Budynek powstał w XIII wieku. Zbudowany przez zakon Dominikanów. W 1799 r. budynek przejęli Prusacy i przerobili go na więzienie, które w tym kształcie istniało przez ponad 200 lat.

Więcej zdjęć z miejsc opuszczonych znajdziecie na mojej stronie:
facebook.com/Addic7edBros?ref=hl

Zdjęcia robione obiektywem typu fish-eye. Czemu? Bo lubię proste. Na początek mały przedsmak, może się spodoba.

Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
addic7ed 2013-10-15, 15:43 3

Zgłoś
p................k 2013-10-15, 18:31 2
Mój wuja tam garował!
Zgłoś
yogi 2013-10-15, 18:35 2
Cytat:

Cytat:

Kaskaderdx10 napisał/a:
kurwa znowu ten jebany efekt rybiego oka czy odbytu czy jak to sie nazywa. mama ci kupiła tylko jeden obiektyw czy co?

Jak wbijasz na obiekt a obiektyw kosztuje sporo kasy to nie będziesz żonglował nimi nawet jeśli mam ich kilka (a mam). Obecnie bawię się tym proste. Pył, kurz, brud mają zgubny wpływ na optykę poza tym nie chcę oddawać co rusz do czyszczenia. Wjazd na takie obiekty jest też ograniczony czasowo z różnych powodów niestety. Peace

addicted, zdjęcia spoko, temat ciekawy, ale to nie jest kurwa chatroom!

Wrzucasz temat i poddajesz się krytyce (+ lub -) ewentualnie na prośbę dorzucasz
materiału. Napisałeś 82 posty to wiesz przecież, że na sadolu jest czarne albo białe,
nie uznajemy półśrodków - a pytanie kolegi Kaskaderdx10 było retoryczne.
Zgłoś
kotek1987 2013-10-15, 19:03
Łęczyca, więzienie nie tyle opuszczony co zamknięte i nawet na sprzedaż
Zgłoś
AngryCow 2013-10-15, 19:17 3
Również swego czasu byłem w tym więzieniu na wycieczce z klasą, zrobiłem kilka zdjęć, ale gdzieś przepadły.
Tutaj ściana w jednej z celi, która przykuwa szczególną uwagę

Zgłoś
S................u 2013-10-15, 19:46
@ AngryCow z klasą? Panie Admin proszę o ograniczk wiekowy... to Sadistic a nie gimbistic
Zgłoś
addic7ed 2013-10-15, 21:43 3

Zgłoś
Filo301 2013-10-15, 22:16
SonGokuSlu w 3/4 liceum/technikum masz ponad 18 lat geniuszu....
Zgłoś
Ktops 2013-10-15, 22:38
Myślałem, że to screenshoty z nowego Stalkera, Całkiem ładne fotki, niestety nigdy jeszcze nie miałem okazji chodzić po takich obiektach. Na szczęście za rok jadę do Czarnobyla
Zgłoś
addic7ed 2013-10-15, 22:59
Ktops napisał/a:

Myślałem, że to screenshoty z nowego Stalkera, Całkiem ładne fotki, niestety nigdy jeszcze nie miałem okazji chodzić po takich obiektach. Na szczęście za rok jadę do Czarnobyla

Czarnobyl mogę polecić wiadomo )
Zgłoś
SzaraWydra 2013-10-16, 0:57 1
Wybaczcie za ból dupy ale do jasnej kurwy... Ten temat trafił na główną, a mój z młynem w Zgierzu przepadł w zbiorczym (z tego co mi kumpel z relacjonował). No rzesz kurwicy można dostać -,-
Żeby nie było, że same hejty. Piwo wystawione i brawo za zacne zdjęcia.
Zgłoś
addic7ed 2013-10-16, 15:07
SzaraWydra napisał/a:

Wybaczcie za ból dupy ale do jasnej kurwy... Ten temat trafił na główną, a mój z młynem w Zgierzu przepadł w zbiorczym (z tego co mi kumpel z relacjonował). No rzesz kurwicy można dostać -,-
Żeby nie było, że same hejty. Piwo wystawione i brawo za zacne zdjęcia.

Dzięki za opinię. Co do Zgierza i młyna to ode mnie piwko by poleciało bo akurat w ten weekend robiłem Łódź i okolice

Ok, dorzucam kolejne foty z tego miejsca:

Zgłoś
Asdasiq 2013-10-18, 16:24
Te wasze pedalskie kurwa fisz aje.
Zgłoś
addic7ed 2013-10-18, 16:25
Asdasiq napisał/a:

Te wasze pedalskie kurwa fisz aje.

Zero kultury. Twoje wypowiedzi pokazują jakim dnem jesteś i tyle.
Zgłoś
Asdasiq 2013-10-27, 2:37
addic7ed napisał/a:

Zero kultury. Twoje wypowiedzi pokazują jakim dnem jesteś i tyle.

Nikomu nie sprawia przyjemności oglądanie powyginanych zdjęć, a Ty nie stajesz się zajebanym artystą używając takiego gówna przy zdjęciach, które zwyczajnie ten efekt pierdoli.

Hipster kurwa.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem