📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 15:58
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
@ Kakutniaczek
Kolego, musisz przyzwyczaić się do negatywnych komentarzy i przestać na nie odpowiadać.
Taki urok sadola.
Kolego, musisz przyzwyczaić się do negatywnych komentarzy i przestać na nie odpowiadać.
Taki urok sadola.
nazimaja, taki stworzonek sadolowy
a jeśli chodzi ci o sens tego postu, to nie chce mi się tłumaczyć, widocznie za krótko jesteś na tym portalu
a jeśli chodzi ci o sens tego postu, to nie chce mi się tłumaczyć, widocznie za krótko jesteś na tym portalu
Pener666 napisał/a:
nazimaja, taki stworzonek sadolowy
Znam nazimaję.
To prawda, że nie widzę sensu w tej "wypowiedzi", łatwiej mi analizować było wiersze Naukowskiej
nie mam lęku wysokości ale nie chciałbym się tam spierdolić do wody na dół
trzeba mieć jaja king konga żeby schodzić po tak stromych pordzewiałych schodach
Krusząca się wiara, nie ma wątpliwości
Religia i nauka walczą w nowym rodzaju wojny
Cytat:
4.6. Komentarze reprezentujące niski poziom kultury autora będą usuwane. W celu utrzymania przejrzystości forum, usuwane będą również komentarze zawierające tylko jedno słowo lub nadmiar emotikonek.
Pener jak zawsze olewa zasady, a pierwszy do wyjebania postu z jednym słowem. (Aby ten post nie brzmiał złowrogo dałem jego ulubioną emotikonke, której często używa).
mr_9mm napisał/a:
Pener jak zawsze olewa zasady, a pierwszy do wyjebania postu z jednym słowem. (Aby ten post nie brzmiał złowrogo dałem jego ulubioną emotikonke, której często używa).
Zapewne bardzo dużo wiesz o tym portalu, jesteś tu od tak dawna. Myślisz pewnie, że już wszystko widziałeś. Pewnie myślisz, że wszyscy są tu równi, ale nie, penis Ci w usta, bo Ci, którzy są tu dłużej, mogą więcej. Skończyłem.
@pireus
Kiedyś napisałem, że w necie każdy zgrywa kozaka. Twój post jest doskonałym przykładem. Jestem pewien, że nie powiedziałbyś mi tego w twarz. Swoje seksualne fantazje zachowaj dla siebie, naprawdę.
Ja przynajmniej daję ludziom piwo za ciekawe materiały, a nie żydze jak Ty.
A siedzę na tym portalu od dawna, tylko sobie zrobiłem ponownie konto. A to, że nie ma tutaj równych, to mnie od samego początku nie dziwi. To polska strona.
Kiedyś napisałem, że w necie każdy zgrywa kozaka. Twój post jest doskonałym przykładem. Jestem pewien, że nie powiedziałbyś mi tego w twarz. Swoje seksualne fantazje zachowaj dla siebie, naprawdę.
Ja przynajmniej daję ludziom piwo za ciekawe materiały, a nie żydze jak Ty.
A siedzę na tym portalu od dawna, tylko sobie zrobiłem ponownie konto. A to, że nie ma tutaj równych, to mnie od samego początku nie dziwi. To polska strona.
Muszę się z Tobą zgodzić. Każdy ma swoje miejsce w szeregu
Ps. Też żydze piwa, szkoda mi każdego browara
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów