📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Pitolisz, szarpałbyś jak reksio szynkę...
Dobrze że masz co komentować
djhexe napisał/a:
ale czachą dobrze przywalił... ale twardo dalej zwiedza
Przepraszam bardzo...
masz jakiś problem ?
wowka01 napisał/a:
Co dojebał powitaniem... Aż się zląkłem.
Bu, bu, bu...bój sieee ! UUUUUU !!!!
ty no petarda na maxxa-jakieś info o tym bunkrze?? bo faja stoi a chciałbym dojść. browar leci.
właśnie, jakieś info bo typ budowli jest więcej niż dziwny (rozumiem że albo już rozkradziony albo nieukończony) ale nadal bardziej to wygląda na silos nuklearny niż schron dla ludzi/sprzętu...
a co do samych eksploratorów to ubiór conajmniej odpowiedni i gościu z rozwalonym łbem daje czadu
a co do samych eksploratorów to ubiór conajmniej odpowiedni i gościu z rozwalonym łbem daje czadu
Zdjęcia z wyprawy do niedokończonego, opuszczonego bunkra wybudowanego w miejscowości Olişcani, w rejonie Șoldănești w Mołdawii, gdzie kiedyś znajdowała się radziecka baza wojskowa. Po opuszczeniu bazy wojskowej bunkier został częściowo zalany wodą, później niszczył go czas i rozkradali zbieracze złomu.
Zdjęcia z wyprawy do niedokończonego, opuszczonego bunkra wybudowanego w miejscowości Olişcani, w rejonie Șoldănești w Mołdawii, gdzie kiedyś znajdowała się radziecka baza wojskowa. Po opuszczeniu bazy wojskowej bunkier został częściowo zalany wodą, później niszczył go czas i rozkradali zbieracze złomu.
Koleś na 14 zdjęciu na rozjebany łeb czy mi się wydaje?
EDIT: Na 3 i 4 w temacie, też ma. Na 3 widać jak mu płynie krew
EDIT: Na 3 i 4 w temacie, też ma. Na 3 widać jak mu płynie krew
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów