Tym razem wrzucam fotki z opuszczonego domu publicznego w Gdyni. Niestety nie udało mi się znaleźć żadnych informacji dot. tego obiektu.
Link do miejsca na forgotten.pl
Reszta jak zwykle w komentarzach
Masz racje ale tylko w tym, że klub znajduje się w orłowie. Jak nie jesteś czegos pewien to nie pisz idiotyzmów, a ludzie jeszcze piwa za takie bzdury stawiają.Mało kto pewnie wie, ale klub znajduje się w Gdyni Orłowie i grupa Lady Pank - Tańcz Głupia Tańcz w latach 80 śpiewa o nim w pierwszych minutach utworu cyt: "U Maksyma w Gdyni". To jest właśnie ten burdel gdzie przyjeżdżała gangsterka z całej Polski, dziwki, koks, lasery i te sprawy. Maksyma zamknięto, później pojawił się nowy właściciel istniał burdel chwilę a później zamknięto go znów i tak stoi do dzisiaj.
Mało kto pewnie wie, ale klub znajduje się w Gdyni Orłowie i grupa Lady Pank - Tańcz Głupia Tańcz w latach 80 śpiewa o nim w pierwszych minutach utworu cyt: "U Maksyma w Gdyni". To jest właśnie ten burdel gdzie przyjeżdżała gangsterka z całej Polski, dziwki, koks, lasery i te sprawy. Maksyma zamknięto, później pojawił się nowy właściciel istniał burdel chwilę a później zamknięto go znów i tak stoi do dzisiaj.
Mało kto pewnie wie, ale klub znajduje się w Gdyni Orłowie i grupa Lady Pank - Tańcz Głupia Tańcz w latach 80 śpiewa o nim w pierwszych minutach utworu cyt: "U Maksyma w Gdyni".
Mało kto pewnie wie, ale klub znajduje się w Gdyni Orłowie i grupa Lady Pank - Tańcz Głupia Tańcz w latach 80 śpiewa o nim w pierwszych minutach utworu cyt: "U Maksyma w Gdyni". To jest właśnie ten burdel gdzie przyjeżdżała gangsterka z całej Polski, dziwki, koks, lasery i te sprawy. Maksyma zamknięto, później pojawił się nowy właściciel istniał burdel chwilę a później zamknięto go znów i tak stoi do dzisiaj.
Lisek244
Mów za siebie i za tych co znasz, ja jestem z Łodzi ,a kurwą nie byłam, nie jestem i nie zamierzam być, ani nikt z mojej rodziny ani znajomych i przyjaciół też kurwami nie są, i dodatkowo żadnej kurwy nie znam
Lisek244
Mów za siebie i za tych co znasz, ja jestem z Łodzi , moja rodzina ,znajomi i przyjaciele, a nikt kurwą nigdy nie był, nie jest i nie będzie