Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:32
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 3:27

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
gieras51 2013-09-04, 9:34 6
zarzucaj co tam masz w sakwie
Zgłoś
Darzla 2013-09-04, 9:37 20

Zgłoś
stankry 2013-09-04, 9:50 8
dom sam w sobie mało przyjemny ...
A że należało do niemieckiego chirurga .... grrrrrrr
Zgłoś
Mała Benia 2013-09-04, 9:55 5
ciekawi mnie historia w jaki sposób został opuszczony
Zgłoś
kokoliko 2013-09-04, 11:16 2
Dziwne, że nikt go jeszcze nie splądrował.
Zgłoś
b................e 2013-09-04, 14:29 49
Mała Benia napisał/a:

ciekawi mnie historia w jaki sposób został opuszczony

Pewnie mieszkańcy się wyprowadzili.
Zgłoś
pawel997402 2013-09-04, 18:20 19
Już od połowy października zaczynam nowy vlog na YT,którego jeszcze nie było,będe jeździł po nawiedzonych domach w Polsce i spędzał noc w domu/pokoju,który jest niby nawiedzony najpierw będe robił wywiad z mieszkańcami co stało się w tym domu,kiedy i dlaczego- potem noc w nawiedzonym domu/pokoju z nagrywaniem na całą noc-wszystko będzie rejestrowane audio+video,kolejny dzień to montowanie filmu-przyśpieszenie i zwolnienie tempa w razie usłyszanego głosu/zobaczenia czegoś i po obróbce wstawianie na YT,by w ten sposób dowieźć,czy nawiedzone domy istnieją,czy to tylko bajki,będziecie mieli wyjaśnione wszystko czarno na białym na razie zbieram kasę na sprzęt i inne potrzebne rzeczy. Odezwę się jak będę gotowy,pozdrawiam
Zgłoś
Akranus 2013-09-04, 18:29
Huh u nas kradną pręty z ścian a tam fortepian ładnie stoi i wgl. ^^
Zgłoś
ble24 2013-09-04, 18:30 2
pawel997402 tylko uważaj na pokoje 1408 w hotelach.
Zgłoś
pawel997402 2013-09-04, 18:42
ble24 napisał/a:

pawel997402 tylko uważaj na pokoje 1408 w hotelach.

Fajny film swoją drogą,nawet mogę śmiało powiedzieć,że mnie w dużym stopniu zainspirował do założenia takiego a nie innego vloga
Zgłoś
elda1987 2013-09-04, 18:44 4
tyle sprzętów do wyniesienia, odrestaurowania i sprzedania za krocie! gdzie to stoi sie pytam
Zgłoś
Elbi 2013-09-04, 20:04
A Twoje to jest, że chcesz wynosić? Dlatego to się uchowało, bo nie jest to w Polsce
Zgłoś
BulletTime 2013-09-04, 20:11
gamestar.pl/news/386366/Erie..troche.grozy.na.weekend.html

Wydawało mi się, że takie same nazwy, ale jednego E brakuje tej grze...
Zgłoś
Bąq 2013-09-04, 20:11
Za dużo reżyserki, najpierw układają przedmioty , coś tam dodają od siebie, cykną zdjęcia, podrasują i później rzucają bym się zachwycał jaki to nie opuszczony dom.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem