📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
dom sam w sobie mało przyjemny ...
A że należało do niemieckiego chirurga .... grrrrrrr
A że należało do niemieckiego chirurga .... grrrrrrr
ciekawi mnie historia w jaki sposób został opuszczony
Mała Benia napisał/a:
ciekawi mnie historia w jaki sposób został opuszczony
Pewnie mieszkańcy się wyprowadzili.
Już od połowy października zaczynam nowy vlog na YT,którego jeszcze nie było,będe jeździł po nawiedzonych domach w Polsce i spędzał noc w domu/pokoju,który jest niby nawiedzony najpierw będe robił wywiad z mieszkańcami co stało się w tym domu,kiedy i dlaczego- potem noc w nawiedzonym domu/pokoju z nagrywaniem na całą noc-wszystko będzie rejestrowane audio+video,kolejny dzień to montowanie filmu-przyśpieszenie i zwolnienie tempa w razie usłyszanego głosu/zobaczenia czegoś i po obróbce wstawianie na YT,by w ten sposób dowieźć,czy nawiedzone domy istnieją,czy to tylko bajki,będziecie mieli wyjaśnione wszystko czarno na białym na razie zbieram kasę na sprzęt i inne potrzebne rzeczy. Odezwę się jak będę gotowy,pozdrawiam
Huh u nas kradną pręty z ścian a tam fortepian ładnie stoi i wgl. ^^
ble24 napisał/a:
pawel997402 tylko uważaj na pokoje 1408 w hotelach.
Fajny film swoją drogą,nawet mogę śmiało powiedzieć,że mnie w dużym stopniu zainspirował do założenia takiego a nie innego vloga
tyle sprzętów do wyniesienia, odrestaurowania i sprzedania za krocie! gdzie to stoi sie pytam
A Twoje to jest, że chcesz wynosić? Dlatego to się uchowało, bo nie jest to w Polsce
gamestar.pl/news/386366/Erie..troche.grozy.na.weekend.html
Wydawało mi się, że takie same nazwy, ale jednego E brakuje tej grze...
Wydawało mi się, że takie same nazwy, ale jednego E brakuje tej grze...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów