Zapraszam do oglądania.
Więcej zdjęć z miejsc zapomnianych, opuszczonych i nie tylko (dworki, pałace, szpitale, kościoły, fabryki) znajdziecie na mojej stronie:
facebook.com/Addic7edBros?ref=hl
Przykro jest patrzeć jak nasze polskie dziedzictwo popada często i gęsto w ruinę aczkolwiek powodów jest wiele i nie można na pewno każdego tematu traktować jedną miarą.
no fajnie ze prezentujesz, ale karny kutas za prezentację Żeliszowa i nawet nie napiałeś gdzie to jest, jaki jest stan, i że obiektem teraz zajmuje się fundacja i zbierają kasę na remont.....
A jak Ci to wypomniałem na fb to mnie grzecznie i po buracku zablokowałeś i wyjebałeś koment
BRAWO za typowo POLSKIE myślenie!
zamiast na ten trwam i radio maryja ci starzy ludzie mogli by oddawać swoje emerytury na takie zabytki ...
nie dość że zabytek może przetrwa następne 50 lub 100 lat to jeszcze upiększy ten już i tak upadający kraj ....
Zablokowałem ponieważ strona ma regulamin i nie ujawniamy w komentach lokalizacji o czym zapewne nie wiedziałeś. Nie czuj się urażony to nic osobistego po prostu jest sporo pijawek, którym nie chce się użyć wujka google. Do remontu jeszcze daleko ale numer konta podany jest na drzwiach. Wejść jednak można przez dziurę w murze
Przez dziurę w murze? No to widzę, że jesteś w temacie....brak mi słów