Mowa o opuszczonym strychu w jednej z wielkopolskich kamienic.
Polecam
Jeśli interesuje was taka tematyka to zapraszam na:
facebook.com/Addic7edBros?ref=hl
Prostacka wypowiedź kolegi na temat moich zdjęć to i prostacka znajomość z typem posiadającym wiejskiego dodge'a amen.
to prawda, polecam sie przejść pod wieczór po tym miejscuDo tego te wszędobylskie kruki i wrony potęgują tą nieco tajemniczo - mroczną atmosferą. Istnie obłąkańczy klimat, godny mistrza Poe’go
gościu nie schlebiaj sobie
bo zdjęcia są co najwyżej przeciętne - jeśli chodzi o technike i nie ma się co nad nimi nadmiernie spuszczać
natomiast jeśli chodzi o treść to zakurwiście trafiłeś i cieszę się, że wrzuciłeś to tutaj
Ciekawy material, polecam ci Dwór w Rabie Wyżnej (w gimnazjum na wagary tam chodziliśmy). Widzę, że ktoś juz go odkrył i wrzucił na strone eksploratorzy.com.pl/viewtopic.php?f=74&t=9319
cytat ze strony: to prawda, polecam sie przejść pod wieczór po tym miejscu
dobre
Bóg zesłał mnie na Ziemię, żebym wkurwiał ludzija kiedyś jak miałem czas na łażenie z wykrywaczem, kopanie i przeszukiwanie opuszczonych domów to jednym w nich pod tapetą znalazłem niemieckie gazetki z 1921 roku
maszyna do szycia paffa mam dużo młodszą mniej zdobioną nie jest dużo warta u nas bo z 500 pln ale w USA około 5000 $