18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (6) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 22 minuty temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
jawamen 2013-09-06, 11:40 2
"Wiejski samochód dla wiejskich ludzi. Ale czerwone zaciski są +50HP. Btw. to zawieszenie chyba mu od Kamaza wsadził." kurwa a co myślałeś na wsi są dziury to i zawieszenie mus byc wysokie
Zgłoś
addic7ed 2013-09-06, 11:45
Prostacka wypowiedź kolegi na temat moich zdjęć to i prostacka znajomość z typem posiadającym wiejskiego dodge'a amen.

Eksploracja/Opuszczone/Zapomniane/Urbex

facebook.com/Addic7edEmpire?ref=hl
Zgłoś
Enzo_Gorlomi 2013-09-06, 11:48
addic7ed napisał/a:

Prostacka wypowiedź kolegi na temat moich zdjęć to i prostacka znajomość z typem posiadającym wiejskiego dodge'a amen.

gościu nie schlebiaj sobie
bo zdjęcia są co najwyżej przeciętne - jeśli chodzi o technike i nie ma się co nad nimi nadmiernie spuszczać

natomiast jeśli chodzi o treść to zakurwiście trafiłeś i cieszę się, że wrzuciłeś to tutaj
Zgłoś
Vadim 2013-09-06, 11:51
Nie chcesz może tego singera sprzedać?;d
Zgłoś
AdasiekOi 2013-09-06, 11:52
Strasznie lubię takie stare opuszczone miejsca, pełno w nich historii oczywiście piwko leci !
Zgłoś
PTX 2013-09-06, 12:12 1
Ciekawy material, polecam ci Dwór w Rabie Wyżnej (w gimnazjum na wagary tam chodziliśmy). Widzę, że ktoś juz go odkrył i wrzucił na strone eksploratorzy.com.pl/viewtopic.php?f=74&t=9319

cytat ze strony:
Cytat:

Do tego te wszędobylskie kruki i wrony potęgują tą nieco tajemniczo - mroczną atmosferą. Istnie obłąkańczy klimat, godny mistrza Poe’go

to prawda, polecam sie przejść pod wieczór po tym miejscu
Zgłoś
addic7ed 2013-09-06, 12:18
Enzo_Gorlomi napisał/a:

gościu nie schlebiaj sobie
bo zdjęcia są co najwyżej przeciętne - jeśli chodzi o technike i nie ma się co nad nimi nadmiernie spuszczać

natomiast jeśli chodzi o treść to zakurwiście trafiłeś i cieszę się, że wrzuciłeś to tutaj

Nie schlebiam sobie bo technicznie są dobre i to nie wedle mojej oceny tylko ludzi "z branży" ponieważ hulają także na portalach foto a obróbka to już rzecz gustu.

PTX napisał/a:

Ciekawy material, polecam ci Dwór w Rabie Wyżnej (w gimnazjum na wagary tam chodziliśmy). Widzę, że ktoś juz go odkrył i wrzucił na strone eksploratorzy.com.pl/viewtopic.php?f=74&t=9319

cytat ze strony: to prawda, polecam sie przejść pod wieczór po tym miejscu

Skorzystam bo latam po takich właśnie miejscach
W poniedziałek uderzam na pałac.

Zgłoś
addic7ed 2013-09-06, 12:54
szklanka napisał/a:

dobre

Dzięki:)

Zgłoś
WolfManGoth 2013-09-06, 13:03
Pozostałości po lokatorach z 1940
Zgłoś
dumad 2013-09-06, 13:07
ja kiedyś jak miałem czas na łażenie z wykrywaczem, kopanie i przeszukiwanie opuszczonych domów to jednym w nich pod tapetą znalazłem niemieckie gazetki z 1921 roku

Bóg zesłał mnie na Ziemię, żebym wkurwiał ludzi
Zgłoś
addic7ed 2013-09-06, 13:09
dumad napisał/a:

ja kiedyś jak miałem czas na łażenie z wykrywaczem, kopanie i przeszukiwanie opuszczonych domów to jednym w nich pod tapetą znalazłem niemieckie gazetki z 1921 roku

Dawniej niemieckimi gazetami podklejano tapety

Zgłoś
Dr0mg 2013-09-06, 13:48
maszyna do szycia paffa mam dużo młodszą mniej zdobioną nie jest dużo warta u nas bo z 500 pln ale w USA około 5000 $
Zgłoś
addic7ed 2013-09-06, 13:49
Dr0mg napisał/a:

maszyna do szycia paffa mam dużo młodszą mniej zdobioną nie jest dużo warta u nas bo z 500 pln ale w USA około 5000 $

ta jest z 1935 r.

Zgłoś
umcumcpolowka 2013-09-06, 14:44
Nie słuchaj pierdolenia, dobre zdjęcia. HDRy idealne pod takie tematy. Ile ekspozycji zrobiłeś np na zdjęciu maszyny do szycia?
P.S Oglądam na skalibrowanym monitorze - na ostatnim zdjęciu wyszedł czerwony tint.
Zgłoś
KMD 2013-09-06, 15:17
Możesz dać zdjęcia obrazów jakieś większe?

Dziewczynki zapraszam na pw
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów