W Legnicy
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:19
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Te podpisy to gimbus jakiś chyba robił. Niepokojący chłód w chłodni - ty kurwa jesteś normalny autorze filmu? Nie zesraj się w kalesony
Odkrywcy! Poszukiwacze przygód! Niech mnie kule biją, nawet asg'owcy i paintball'owcy! Zwiedzajcie! Róbcie zdjęcia! Dzielcie się! Takich perełek bowiem u nas w Polsce jest wiele! Naprawdę polecam, kiedyś dzięki niżej podanej stronie spędziłem nie lada wakacje (oczywiście w przerwach pomiędzy masturbacją, a graniem na komputerze oglądałem zdjęcia i się wyobrażałem w tamtych miejscach )
opuszczone.com
bon apettit!
opuszczone.com
bon apettit!
Mam nadzieję, że ktoś się wbije do bunkrów pod parkiem i zrobi film :/
0:20 klatka Schodowa... przypominam, że Schodow to ichniejszy naukowiec;p
A... i piwko za to, że w L-cy nagrane;) Stare miasto tylko szkoda, że trochę zaniedbane... tam to dopiero cyganów popierdala. Brudy jebane i tyle
A... i piwko za to, że w L-cy nagrane;) Stare miasto tylko szkoda, że trochę zaniedbane... tam to dopiero cyganów popierdala. Brudy jebane i tyle
ogólnie na dolnym śląsku jest dużo opuszczonych miejsc godnych polecenia dla zapaleńców
kto zna nute? podajcie
U mnie w mieścinie też jest szpital . Opuszczony jakieś 10 lat temu , z tą róznicą , że wyglada jakby był Prypecia - wszystko jak stało , tak stoi , sale operacyjne pełne łóżek , gabinety lekarskie wciąż w szufladach mają pełno lekarstw i ogolny burdel tam jest , ostatnio tam bylem .
sadistic.pl/opuszczone-budynki-zdjecia-zrobione-przez-uzytkownikow-vt5...
Kozubnik lepszy
Ale tam też bym pojechał.
Kozubnik lepszy
Ale tam też bym pojechał.
prawie jak w Grave Encounters
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów