Opuszczony szpital psychiatryczny w Gdańsku!
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
30 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
na jakiej ulicy jest ten szpital?
opossun napisał/a:
na srebrzysku chyba jest szpital który funkcjonuje normalnie,, ja osobiscie polecam hotel czy ch00j wie co to jest na Klifie, mega duzy fajny obiekt, mozna wszedzie wejsc, w recepcji walaja sie kartki zameldowanych osób, ogolnie duzo rozjebane przez patusów i jebie gownem i moczem, ale jak wejdzie sie na sama góre na taras to widac zajebista panorame morza i calujace sie pary małolatów w tym smrodzie, to jest niedaleko tego zjebanego liceum dla dzieci emo cos tam ze sztuka i artyzmem. ale opcja fajna bylem tam nacpanyto ten szpital na srebrzysku?
O czekolada już dojrzała.
Huj z wężami, pająkami, rekinami i innymi zjebanymi fobiami... tam to dopiero można się zesrać w gacie Chociaż polskie psychiatryki nie wzbudzają takiego lęku, jak z innych krajów. Możliwe ze my leczymy naszą głowe alkoholem i mało kto tam był. Nie znam się, ale opinia moja więc won.
A propos szpitala na srebrzysku. Tak działa, ale tylko częśc. Mieszkam 3 min drogi od niego więc co nieco wiem. Mianowicie około połowa budynków jest już wyłączona z użytku- porozwalane budynki itp itd. tak jak na tych zdjęciach podobnie.
ALE!
Co ciekawe, szpital na srebrzysku był budowany kupę lat temu, a że teren szpitala jest bardzo , ale to bardzo rozległy, razem z budynkami zbudowane zostały podziemne tunele między budynkami( 3 kondygnacje tuneli). Z tych tuneli około 1/7 może jest w użytku. Reszta opuszczone. Jeszcze pare lat temu z kumplami łaziliśmy po tych tunelach(znaliśmy tajne wejśce w lasku).Sranie jak kot przebiegł niesamowite : )
Pozdrawiam
ALE!
Co ciekawe, szpital na srebrzysku był budowany kupę lat temu, a że teren szpitala jest bardzo , ale to bardzo rozległy, razem z budynkami zbudowane zostały podziemne tunele między budynkami( 3 kondygnacje tuneli). Z tych tuneli około 1/7 może jest w użytku. Reszta opuszczone. Jeszcze pare lat temu z kumplami łaziliśmy po tych tunelach(znaliśmy tajne wejśce w lasku).Sranie jak kot przebiegł niesamowite : )
Pozdrawiam
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów