Opuszczony szpital psychiatryczny w Gdańsku!
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:56
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
Uwielbiam zwiedzanie pustostanów. Serdecznie polecam Borne Sulinowo i dom oficera piwko leci.
Siedziałem tam kiedyś
głośniki off - cały czas się bałem, że nagle coś wyskoczy. masz szczęście
zdjecia fajne bo dosyc ciekawe, patrzac na nie mozna odczuwac lekki "strach" , bardziej tajemnice i ciekawosc historii ludzi ktorzy tam przebywali oraz wszystkich udanych i nie udanych eksperymentow !.
czekamy na jakis filmik ze zwiedzania w nocy ! lap piwo !
czekamy na jakis filmik ze zwiedzania w nocy ! lap piwo !
O kurwa, halucynacja! Taka sytuacja! Asylum!
noo ta muzyka fajna gdzies ja juz slyszalem w jakies grze.. kurwa balem sie ze screamer bedzie spooky
W sam raz na tripa po 4homecie
Uwielbiam zwiedzanie pustostanów. Serdecznie polecam Borne Sulinowo i dom oficera piwko leci.
Chuj z tymi ruinami w Bornym jak masz taki rarytas
Motyw jak z HOSTEL-U
opuszczony bo wszyscy na wiejska w warszawie spieprzyli
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów