"Dnia 6 stycznia król Węgier Wiktor Orban przybył wraz ze swoim orszakiem by pokłonić się przyszłemu królowi wszechświata:małemu Jarosławowi."
DEUS VULT!
Kliknij tutaj aby wyświetlić wpis
Nie myślałem że dożyję czasów w których młodzież będzie pisać hymny pochwalne na cześć PiS-u.
Od 3 miesięcy WIG20 leci na łeb na szyję, naprawdę nie jest dobrze...
@liders
O ile za 4 lata odbędą się kolejne wybory... No bo co zrobisz jak Jarek wybory odwoła "zgodnie z wolą większości narodu"? Już nie jeden raz zdążyli pokazać, że mają w dupie polskie prawo, a Polacy mogą im skoczyć, bo oni mają władzę...
A tak w ogóle to wszyscy pierdolicie, że lepszy orban niż ciapak, albo facet w sukience niż ciapak itd., ale chyba nie zdajecie sobie sprawy, że to nadal wybór mniejszego zła i nadal efekt chujowy. Jak ktoś uważa, że jeśli PiS się nie sprawdzi, to za 4 lata posypie głowę popiołem i zagłosuje na kogoś innego, to niech się zastanowi nad tym jaka Polska może być po 4 latach, jaki ustrój może w niej panować i ile będzie do naprawiania. Póki co po kilku miesiącach prognozy (nawet ekonomiczne) nie są dobre, a wręcz są zatrważające. Od 3 miesięcy WIG20 leci na łeb na szyję, naprawdę nie jest dobrze...
Orban: Nigdy nie poprzemy sankcji przeciwko Polsce
tyle w temacie
Właśnie tam sprawdziłem i z tego co widzę, to od 3 miesięcy jedziemy po równi pochyłej...
(...) Był o tym, że Kaczyński dąży do wprowadzenia państwa totalitarnego, (...)
I polska również nie poprze sankcji przeciw Węgrom. Jedyni nasi zaufani przyjaciele w Europie, którzy już udowodnili kilkakrotnie, że nas nie zdradzili.
@Generall14
Właśnie tam sprawdziłem i z tego co widzę, to od 3 miesięcy jedziemy po równi pochyłej...
@Halibut
Prezentujesz idealny przykład języka PiS Argumenty (a raczej ich brak) podparte licznymi obelgami i pretensjami.
2) Gospodarczo stoimy w miejscu? Chyba mówimy o innych krajach Ew. ktoś Ci grubo płaci za te marne wypociny.
3) "W TV panowała propaganda gorsza niż za Goebbelsa" - standardowy i nieodłączny argument PiSiorów i Kukizowców... To może pochwal się z jakich źródeł informacji sam korzystasz. Czekam.
Kaczyński dąży do wprowadzenia państwa totalitarnego, że w ciągu 4 lat może totalnie rozjebać nam kraj i jeszcze bardziej zatrzymać rozwój gospodarczy. Na pewno nic dobrego z tego nie wyniknie.