18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Soft (5) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 33 minuty temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 16:26
LoperPL 2013-05-24, 22:56 26
Takie pieprzenie kiedyś ta impreza była czymś na miarę filmowego "Cannonball" ale po incydencie gdy podczas jednej z edycji dwóch brytyjczyków w Porsche 911 zderzyło się z golfem gdzieś za naszą wschodnią granicą zabijając kierowcę i jego żonę która była w ciąży zmienili profil imprezy. Btw kierowca i pasażer 911 zbiegli z miejsca wypadku i zostali zatrzymani dopiero na granicy.
Zgłoś
J................S 2013-05-24, 23:03 1
rozumiem że w tych pracach magisterskich co drugie słowo to też kurwa
Zgłoś
Kojot 2013-05-24, 23:04 1
Tak dla ścisłości:
0,3‰ -rozproszona uwaga
0,8‰ -pobudliwość, upośledzenie koordynacji ruchowo-wzrokowej, obniżony krytycyzm
1,5‰ -zaburzenia równowagi, błędy w logicznym myśleniu, opóźnienie czasu reakcji,
agresywność, brawura
2‰ -zaburzenia mowy, senność, obniżenie kontroli zachowania i poruszania się
4‰ -senność, możliwość zapadnięcia w śpiączkę
4-5‰ -zatrucie, śmierć

ale 8,5‰ nie robi wrażenia na Hubercie
Z takim to ja mogę pić!
Zgłoś
kustoszpan 2013-05-24, 23:13 5
Kojot napisał/a:

ale 8,5‰ nie robi wrażenia na Hubercie
Z takim to ja mogę pić!

Taaa chyba "orenżadę" w woreczku foliowym, który trzeba przekłuć słomką.

Kustosz pan przyjechał, no nawet taki, taki niby to malutki mężczyzna, tutaj dookoła taki, taki, taki, taki moher miał fantastyczny, w takie pukle ujęte troszeczkę, tak na plecki zachodziło...
Zgłoś
Kojot 2013-05-24, 23:20 72
Cytat:

Taaa chyba "orenżadę" w woreczku foliowym, który trzeba przekłuć słomką.

Ja tu zgrywam twardziela a ty mi imidż psujesz
Zgłoś
Aeze 2013-05-24, 23:50 1
Co to za zjebana morda ?

Zgłoś
S................n 2013-05-24, 23:54
Ale śmierdziel... Rafa fafa fifa rafa. Hubert spierdalaj "bo mnie boli".
Zgłoś
~Velture 2013-05-25, 2:37 2
Prostak jakich mało.

Jakie są moje poglądy polityczne? Pierdolę wszystko co ma i miało związek z AWS, SLD, PSL, UPR oraz partią kobiet.

Powodzenia w dawaniu mi łatki.
Zgłoś
s................n 2013-05-25, 3:47
Hubercik to taki trochę Gumballowy Gandalf
Zgłoś
o................n 2013-05-25, 4:20 1
Cóż, o samej "Gumie balonowej" to prawdę powiedział, ale pytanie do ekspertów: on na serio jest kimś ważnym na tej imprezie? Bo z tego co zobaczyłem, to ten idiota nie potrafi skleić jednego zdania bez "kurew", a co dopiero powiedzieć jednym ciągiem bez drgania jak chory na Parkinsona...
Zgłoś
chubert 2013-05-25, 4:57
Warszawka pokazała klasę na tej imprezie:
sadistic.pl/gumball3000-w-polsce-vt200082,45.htm2157103
Zgłoś
mani3klodz 2013-05-25, 6:44
Pisze jak sejsmograf- zanotowałem ;]
Zgłoś
Mysz_Kamiki 2013-05-25, 6:59
opowieści z krypty. Gumball dobry rajd ale kurwa dla tych co jadą. Ja osobiście nie mam kiedy pojechać pospuszczać się na te ich złomy bo muszę kurwa zapierdalać jak osioł.

Pozdro dla kumatych buehuehueehu - sobota ;-(

Nie mam czasu
Zgłoś
Pedobear69 2013-05-25, 7:57 1
Ale gówno. Zakopać

Moarrrr!!!
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów