Ale prawdziwe kozaki to te, co odlatują w poczekalni punktu krwiodawstwa. Przed oddaniem...
Jeśli jedyną kobietą do jakiej się spuszczasz jest ta z twojego monitora, to rzeczywiście, co Cie jej orgazm obchodzi.
Kiedyś poszedłem (jedyny raz w życiu) z ziomkami na oddanie krwi (jedyny, bo mnie wyrzucili, nie nadaję się). Ziomek z mojej klasy podczas oddawania troche odjechał, więc kazali mu posiedzeć w poczekalni. No i siada obok mnie. Siedzi, siedzi, i nagle się na mnie kładzie, mrucząc coś przy tym.
Padaczka podczas pobierania krwi to częste zjawisko
No chyba cię poj....., w życiu nie widziałem takich rzeczy, ani nikt z mojej rodziny, ani żaden znajomy nie mdlał przy oddawaniu paru kropel krwi. I nadmienię, że cholernie nie lubię strzykawek, kiedyś się wręcz bałem, ale nigdy nawet nie miałem oznak mdlenia czy coś. Laska ma ewidentnie problem i to poważny.
Oddawanie krwi w dużych ilościach to już inna sprawa i tu jest pełne prawo do oznak mdlenia/spania itd. Ale parę kropel krwi do zbadania nie powinno mieć żadnego wpływu, jeśli jesteś w pełni zdrowym człowiekiem.
Kiedyś poszedłem (jedyny raz w życiu) z ziomkami na oddanie krwi (jedyny, bo mnie wyrzucili, nie nadaję się). Ziomek z mojej klasy podczas oddawania troche odjechał, więc kazali mu posiedzeć w poczekalni. No i siada obok mnie. Siedzi, siedzi, i nagle się na mnie kładzie, mrucząc coś przy tym.
Padaczka podczas pobierania krwi to częste zjawisko
Potwierdzam też babka już mi miała igłę wbijać nagle mój mózg się wystraszył i zaczęło mi się we łbie kręcić :d
Żebym mógł oddać krew to chyba musieliby mnie uśpić
Potwierdzam też babka już mi miała igłę wbijać nagle mój mózg się wystraszył i zaczęło mi się we łbie kręcić :d
Cieniasy z was i tyle.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów