Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Pozdrawiam.
Kurwa, nawet nie wiem jak to skomentować, dlatego pojadę klasycznie: Chujowe.
Pozdrawiam.
Nie rozumiesz nie komentuj nie pozdrawiam...
Nie rozumiesz nie komentuj nie pozdrawiam...
Czyli chwalisz się przed całą społecznością Sadola że cienki bolek z ciebie? Bo na to wygląda. Ja najczęściej słyszałem od lasek że już mnie cipa boli i nie dam rady dopiero rano dojdę do siebie. Nic z tego, otwieraj buzię suko, bo noc jeszcze młoda
Ja najczęściej słyszałem od lasek że już mnie cipa boli i nie dam rady dopiero rano dojdę do siebie. Nic z tego, otwieraj buzię suko, bo noc jeszcze młoda
A rano pewnie słyszałeś: "Spakowałam ci kanapki do tornistra synku"
Czyli chwalisz się przed całą społecznością Sadola że cienki bolek z ciebie? Bo na to wygląda. Ja najczęściej słyszałem od lasek że już mnie cipa boli i nie dam rady dopiero rano dojdę do siebie. Nic z tego, otwieraj buzię suko, bo noc jeszcze młoda
Twój nick powinien brzmieć "Maszbójnąwyobraźnie"
Ja najczęściej słyszałem od lasek że już mnie cipa boli i nie dam rady dopiero rano dojdę do siebie.
A ja rano często słyszałem "nie no, po wczoraj to nie dam rady" Z jednej strony wkurwienie, że nie będzie seksu z rana, a z drugiej zajebista duma
Gdyby dopisac godzine pozniej - ''oprocz dziewczyn z wąsem'' , juz w ogole ciekawe co by zrobilo te 5% sadoli.
Uprzedze niektorych:
- Tak moja dziewczyna ma wąs. Ale saski. Gustownie podcinany
Ej ale to naprawdę jest chujowe.
Jak chujowe to pójdzie tam gdzie trzeba oceni publiczność a jak sie nie podoba to z połykiem ciagnij
BongMan wie co powiedzieć a reszta wypierdalać plewy.
... a jak sie nie podoba to z połykiem ciagnij
No to już wiemy jak BonkMan trenuje swoją gimbazjalną armię
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów