📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
9 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
tej kurwie obok z pierwszego filmiku się najwyraźniej nie podoba,sugeruję zatem,żeby ją zajebać i spalić w kuble na śmieci
Tylko, że mózg też ma metody, żeby zjeść ciastko i je mieć, podwiąże se nasieniowody i mogą sobie kurwa chcieć.
Geny mi w mózgu namieszały, żebym odczuwał wolę bożą, chujki se wykombinowały, że tym sposobem się rozmnożą.Tylko, że mózg też ma metody, żeby zjeść ciastko i je mieć, podwiąże se nasieniowody i mogą sobie kurwa chcieć.
za to ten typek z pierwszego co siedzi obok trzyma ręke żeby nie fapować
nieźle im muszą płacić żeby na wizji z siebie zrobić takiego idiotę
Temu typkowi z brodą chyba zapłacili podwójne bo nawet ruchy frakcyjne wykonuje
A swoją drogą to dobry sposób by baba nie marudziła, a ty chcesz pograć - wysyłasz ją tam, dostaje kilka orgazmów i masz spokój;D
Chujowo. Baba ma orgazm a on nie poruchał.
a swoją drogą , mamuśka niczego sobie
a swoją drogą , mamuśka niczego sobie
FAKE jak uj! Zahipnotyzowana niby, a mordą do mikrofonu kręci aż miło...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów