18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (1) Soft (8) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:49
bigosik 2013-12-01, 15:19
Najlepsza gra strategiczna w jaką grałem. Polecam Mam nawet oryginał pożyczony od znajomego 5 lat temu
Zgłoś
boncki 2013-12-01, 15:19
ja 3 raz przechodzę OW. teraz na lapku z windowsem 7 i działa
Zgłoś
T34v2 2013-12-01, 15:24
Ta gra jest zajebista, tyle lat i nadal czasem sobie pyknę Szkoda że nie robią kontynuacji
Zgłoś
Majozen 2013-12-01, 15:28 1
Gra jest świetna, pamiętam spędzone godziny przy niej. Normalnie dopadła mnie nostalgia...
Zgłoś
Mankowski 2013-12-01, 15:39
możne ktoś wrzuci albo dać link do pobrania ??
Zgłoś
Klakier 2013-12-01, 15:48
Zawsze żałowałem, że nie ma takiej swobodnej mapki do młucenia kompa. Niby są ostatnie misje, ale to nie to samo A no amerykanie najsłabsi są w tej grze.
Zgłoś
Zimny_browar 2013-12-01, 15:57
Przechodziłem tą grę 100 razy .
Zajebista gra.

Czytając ten napis straciłeś 5 sekund swojego życia.
Zgłoś
Websterthe1 2013-12-01, 16:05
Ekstra w tej grze był realizm nie było tak że żołnierz sobie wychodzi z budynku jak w age of empires czy w warcraftach, ludzie których dostawałeś na starcie musieli Ci wystarczyc do końca misji. Cała stylizacja na ruskich i jankesów aktorzy podkładający głosy markowali akcent odpowiedniej nacji pojawiali sie nawet niemcy. Budynki do pracy potrzebowały energii a elektrownie i maszyny paliwa co było na tamte czasy bardzo innowatorskie. Ciekawe było to że jak benzyny brakło w pjezdzie to kierowca musiał go pchać do najblizszego magazynu lub stacji naftowej

Nożem zwierza! Ciach po gardle! Tryska krew!
Zgłoś
thewhitestar 2013-12-01, 16:06
Faktycznie niesamowite intro. Budżet na jego produkcję musiał wynosić ze 2 dolary!
Zgłoś
Culfon 2013-12-01, 16:19
Zajebiście się grało tylko żałuję, że na multi teraz taka pucha ;/
Zgłoś
T0B1 2013-12-01, 17:36
dontbang napisał/a:

Ostatnio właśnie naszła mnie chętka, ale jeśli korzystacie z Windowsa 7 to zapomnijcie.
Bity nie bity gówno srówno, żeby nie można było w starsze gierki pograć, skandal.

Co za problem jakiegoś lekkiego Windowsa XP zainstalować czy choćby na maszynie wirtualnej odpalać? Chociaż znając życie to się da odpalić, tylko coś nie tak robisz.

"A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swój język mają"
Zgłoś
Goger 2013-12-01, 18:32
@dontbang nie pitol bo na 7 działa bez problemu, sam do niej powrócile po paru latach. Gra trudna, fabuła ciekawa, dubbing, dialogi świetne
Zgłoś
Majozen 2013-12-01, 18:56
dontbang napisał/a:

Ostatnio właśnie naszła mnie chętka, ale jeśli korzystacie z Windowsa 7 to zapomnijcie.
Bity nie bity gówno srówno, żeby nie można było w starsze gierki pograć, skandal.

Pierdolisz, godzinę, może dwie temu pobrałem i śmiga jak szalona - Windows 7 Professional 64 bity
Zgłoś
Arturyo 2013-12-01, 19:30
Niech zrobią drugą część!
Zgłoś
blondasek1993 2013-12-01, 19:37
Nie wiem jak Wy, ale gdyby nie dubbing na zajebiaszczym poziomie, to nie wiem, czy wracałbym raz do roku do OW. A co do kampani Arabskiej, to robią ją już jakieś 8 lat. I mimo wszystko, bez głosów oryginalnych, to nie będzie to samo ;( (mam cichą nadzieję, że może uda się za darmochę zwerbować potrzebnych aktorów, do użyczenia głosu w tej kampanii Np. takiego Kurta, z Legionu )

P.s. polecam kampanię VIP Clan Story, jedna z najtrudniejszych
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów