Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
że marihuana jest be, a konopie indyjskie super.
dokładnie to powiedział to
A teraz niech łapie za kałacha i wykaże się na froncie.
A nie, czekaj, jest taka jedna co rozdaje je po całym kraju...
Twoja znajomość historii przypomina mi wiedzę Jarka Kaczora na temat narkotyków, gdy był kiedyś w pewnej komisji. Twierdził wówczas, że marihuana jest be, a konopie indyjskie super. Doczytaj, choćby na Wikipedii, i nie kompromituj się wstawkami typu "w TVPInfo powiedzieli"
Może przestań pierdolić o jego wiedzy o historii. Prawda jest taka że banderowcy palili nocami całe wioski, razem z dorosłymi i dziećmi. Poczytaj sobie w książce "Bieszczady w ogniu". Banderowcy to cwele, którzy mścili się na cywilach i nie zasługują na więcej niż kop na ryja. Zresztą tak samo jak ta onuca, co sra na grób gościa, który był taki sam jak on.
Na pochybel. Czarnym i czerwonym. Na pochybel wszystkim...
To jest ładny toast...
No i za to z Tobą wypije.
A ja bym ładnie prosił o niewstawianie materiałów wideo o ukrainie.
Ładnie prosić możesz.
Banderowcy jeszcze gorsi niż netanjahowcy !
Zdjęcie własne.
Twoja znajomość historii przypomina mi wiedzę Jarka Kaczora na temat narkotyków, gdy był kiedyś w pewnej komisji. Twierdził wówczas, że marihuana jest be, a konopie indyjskie super. Doczytaj, choćby na Wikipedii, i nie kompromituj się wstawkami typu "w TVPInfo powiedzieli"
Ocho znalazł się obrońca "braci" widlaków. Ukraina to wróg.
Rusek odpierdala cos z kamera w telefonie bez sensu, nic to nie wnosi do reportazu, a stolca brak...ale mam covida i chujowo widze od migreny wiec moze sie niedopatrzylem dindu w lisciach
A na koncu, cos co chyba jest ruskim odruchem po sraniu, wdeptac gowno w sciolke i zrobic zakopujacy gest jak kot po sraniu.
Wikipedii... haha ameby są wśród nas.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów