Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Teraz niech pokaże, jak sra na groby Stalina i Lenina, gieroj za pół marki.
Siebie warci ci moskale i chochoły.
Pierwszy raz zgadzam się z ruskim.
Obrona Przebraża 1943 r. polscy cywile schronili się w wiosce przed banderowcami. 6 tysięcy upowców szturmuje wioskę, połowa uzbrojona w karabiny, połowa w siekiery. Polaków ok . 1300 jako tako uzbrojonych., reszta to dzieci kobiety, starcy.
Po trzecim szturmie Polacy przechodzą do kontrataku, a od tyłu banderowców atakuje 200 ruskiej konnicy.
Banderowcy uciekają w panice i doznają pogromu.
Tacy to byli z nich "wojownicy", gdy nie mieli przed soba wyłacznie cywili...
Obrona Przebraża 1943 r. polscy cywile schronili się w wiosce przed banderowcami. 6 tysięcy upowców szturmuje wioskę, połowa uzbrojona w karabiny, połowa w siekiery. Polaków ok . 1300 jako tako uzbrojonych., reszta to dzieci kobiety, starcy.
Po trzecim szturmie Polacy przechodzą do kontrataku, a od tyłu banderowców atakuje 200 ruskiej konnicy.
Banderowcy uciekają w panice i doznają pogromu.
Tacy to byli z nich "wojownicy", gdy nie mieli przed soba wyłacznie cywili...
Twoja znajomość historii przypomina mi wiedzę Jarka Kaczora na temat narkotyków, gdy był kiedyś w pewnej komisji. Twierdził wówczas, że marihuana jest be, a konopie indyjskie super. Doczytaj, choćby na Wikipedii, i nie kompromituj się wstawkami typu "w TVPInfo powiedzieli"
Twoja znajomość historii przypomina mi wiedzę Jarka Kaczora na temat narkotyków, gdy był kiedyś w pewnej komisji. Twierdził wówczas, że marihuana jest be, a konopie indyjskie super. Doczytaj, choćby na Wikipedii, i nie kompromituj się wstawkami typu "w TVPInfo powiedzieli"
ty, tęczowy hołownia, co ci nie pasuje w tym tekście? Oświecisz mnie jakąś korektą tego tekstu, bo pisałem z pamięci? Coś się nie zgadza?
Czy tylko szczekasz jak ania grodzka z kagańcem na ryju?
ty, tęczowy hołownia, co ci nie pasuje w tym tekście? Oświecisz mnie jakąś korektą tego tekstu, bo pisałem z pamięci? Coś się nie zgadza?
Czy tylko szczekasz jak ania grodzka z kagańcem na ryju?
Zostaw go, on jest z zaporoża.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów