Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 21:17
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-25, 23:00

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

🇬🇧  English version
Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Support this website with a small donation

🇵🇱  Polska wersja
Hello guest,

We hope you enjoy our movies. Please consider a small donation to help us to cover the costs of our servers because currently we don't have enough ads to do it.

Currently we accept donations with Polish Zloty (PLN, zł). 1 PLN = 0.23 EUR (this may vary)
Available payment methods: Credit card, debit card, Google Pay

Thank you for your support!

Donate
 already done / not interested
Irenvelle 2013-04-21, 19:24 1
No.I wszystko sie zgadza rasowo, ciapato-czarne sa szybsze(ewolucja przystosowala ich do polowan) a biali sa inteligetniejsi wiec sobie hodowali zwierzeta.
Zgłoś
s................y 2013-04-21, 19:24 2
wkurwia mnie że jak powiesz że czarny szybciej biega to wszyscy "ok ok tak jest masz racje" a jak powiesz że czarni szybciej biegają ale są zazwyczaj głupi i leniwi to jest " ty faszysto, polaczku jebany". kurwy cwele
Zgłoś
J................r 2013-04-21, 19:24
oj tam od razu w niczym. czasem przeszkadza
Zgłoś
D................a 2013-04-21, 19:25 9
To ruszcie dupy i zacznijcie trenować, a nie przed kompem siedzicie i narzekacie.

Ciekawe ilu z komentatorów przebiegło by chociaż półmaraton w takim czasie. Jak chcecie szybszych efektów to zastrzyk EPO w dupę raz w miesiącu i jechanie.

Zawistni ludzie, którzy nic nie osiągnęli potrafią tylko krytykować. Internetowi napinacze i specjaliści:

Dzisiaj dopingowałem swoich rodziców

matka półmaraton 2h 15min
ojciec maraton 3h 59min

Ja dzisiaj zrobiłem 69km na rowerze w 2h 15min średnia prędkość około 31km/h

A Ty ile zrobiłeś km swoją myszką komputerową?
Zgłoś
Pykac 2013-04-21, 19:31 285
@up
Zgłoś
Biker50 2013-04-21, 19:31 4
Rems napisał/a:

myślałem, że to był maraton dla Polaków... a tu chciwe czarnuchy się zjechały.

Aś dojebał! Maraton dla Polaków. Może w ogóle zamknijmy granice i sami taplajmy sie w tym gównie! Cud, ze ktoś tu chciał przyjechać. Jak czytam takie posty to jestem prawie pewien, ze świat się kończy. Jak my jeździmy za granicę i zabieramy miejsca pracy to dobrze! Jak ktoś przyjedzie do nas na maraton to rany boskie!!

Żeby było jasne jestem Polakiem nie żydem, talibem czy innym SB-kiem!
Zgłoś
Mc6 2013-04-21, 19:32 5
DevilLama napisał/a:

To ruszcie dupy i zacznijcie trenować, a nie przed kompem siedzicie i narzekacie.

Ciekawe ilu z komentatorów przebiegło by chociaż półmaraton w takim czasie. Jak chcecie szybszych efektów to zastrzyk EPO w dupę raz w miesiącu i jechanie.

Zawistni ludzie, którzy nic nie osiągnęli potrafią tylko krytykować. Internetowi napinacze i specjaliści:

Obrazek

Dzisiaj dopingowałem swoich rodziców

matka półmaraton 2h 15min
ojciec maraton 3h 59min

Ja dzisiaj zrobiłem 69km na rowerze w 2h 15min średnia prędkość około 31km/h

A Ty ile zrobiłeś km swoją myszką komputerową?

hristu.net/
Zgłoś
skurwensyn 2013-04-21, 19:36 2
kjds napisałeś że hejt byłby słuszny gdyby zabierali miejsca Polakom i spierdalali, a wg Ciebie co właśnie zrobili?? czy nie uważasz, że lepszym by było gdyby na Narodowym Święcie wygrał (i tu już nie chodzi o walutę) Polak? żeby właśnie na tym podium stał ktoś utalentowany od nas? żeby była radocha że 17 letni Janek Kowalski z Piździwólki przyjechał i wygrał?? A może i nawet taka wygrana w postaci kasy pozwoliła by takiemu młodziakowi się rozwinąć sportowo, pokazać może by go ktoś zauważył, ale nie lepiej podniecać się że Polska to tolerancyjny kraj i tak jak wszystko co możliwe rozdać za granice. tyle w temacie
Zgłoś
kjds 2013-04-21, 19:46
@up nie pierdol, to nie jest "Bieg dla utalentowanych polskich sportowców" tylko poważne zawody. Z resztą, ci czarni, najszęściej z Etiopii i Kenii wygrywają na każdym maratonie, czy to w Berlinie, czy w Nowym Jorku czy w Irkucku. Chuj, że czarny, jeśli jest dobry to niech sobie zarabia. Gdyby byli dobrzy w wpierdalaniu gówna, a sponsorzy płaciliby duży hajs, to też byś sie rzucał, że odbierają możliwość rozwoju młodym polskim wpierdalaczom gówna?
Zgłoś
_................_ 2013-04-21, 19:46 3
skurwensyn napisał/a:

stał ktoś utalentowany od nas? żeby była radocha że 17 letni Janek Kowalski z Piździwólki przyjechał i wygrał?? A może i nawet taka wygrana w postaci kasy pozwoliła by takiemu młodziakowi się rozwinąć sportowo, pokazać może by go ktoś zauważył, ale nie lepiej podniecać się że Polska to tolerancyjny kraj i tak jak wszystko co możliwe rozdać za granice. tyle w temacie

Aż się wzruszyłem jak to przeczytałem. Do pełni szczęścia Janek powinien być jeszcze niewidomy, bez nóg i z rakiem mózgu.

Niestety w życiu zazwyczaj wygrywają najlepsi, a nie Polacy.
Zgłoś
J................n 2013-04-21, 19:49
Jeśli to tylko dla Polaków, to dlaczego nazywa się "ORLEN Warsaw Marathon", a nie kuźwa "ORLEN Maraton Warszawski"?
Zgłoś
skurwensyn 2013-04-21, 19:55
de Sade nie miałem na celu wzruszać Twoich ani niczyich oczu do łez, fakt jak by Janek był niewidomy to by było z pewnością weselej, a wtedy nie tylko oczy ale pewnie i gacie miałbyś mokre od śmiechu ale do rzeczy, jak tak dalej ze wszystkim pójdzie już uogólniając to niedługo swobodnie będziesz mógł sobie kózkę ruchnąć bo widzę że właśnie do tego zmierza chujnią pachnąca 21-wieczna cywilizacja
Zgłoś
Dobrutro 2013-04-21, 19:58 1
Takie maratony powinny być bez nagród. Od razu by było widać komu zależy na zwycięstwie, a komu na forsie.
Zgłoś
_................_ 2013-04-21, 20:01 2
skurwensyn, pewnie że fajnie jakby Polak wygrał, ale tak się składa że to maraton międzynarodowy, a nie mistrzostwa Polski. Jak skaczą na nartach w Zakopanem to też się bulwersujesz, że jacyś Austriacy ośmielają się odbierać medale Polakom na "naszej ziemi"?
Zgłoś
skurwensyn 2013-04-21, 20:07
de Sade za wszystko co jest zabrane przez obcokrajowców z naszej ziemi bierze mnie ciężki wkurw a co do Austriaków to już chyba kiedyś nam zabrali trochę i to nie były tylko medale, a nie chcę nikomu tutaj ubliżać, ale pewnie też popieracie obdarowanie cyganów mieszkaniami?
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem