Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (7) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:27
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:19

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Kakushkin 2013-04-21, 16:54 38
Jakbyś musiał gonić kozy żeby coś poruchać, też byś maratony wygrywał.
Zgłoś
pitarturbull1987 2013-04-21, 16:55 7
up@ a nie spierdalać przed lwem?
Zgłoś
inwalida_umysłowy 2013-04-21, 16:56 21
Pierdolę, zaczynam trenować
Zgłoś
R................s 2013-04-21, 17:24 33
myślałem, że to był maraton dla Polaków... a tu chciwe czarnuchy się zjechały.
Zgłoś
r................o 2013-04-21, 17:37 2
A teraz wracają do zoo.
Zgłoś
Mathiuser 2013-04-21, 17:38 13
Patrzeć na to nie mogę. Jeszcze brakuje czarnych polityków w sejmie. A no tak...
Zgłoś
okrężnica 2013-04-21, 17:41 3
Aaale sobie zajebiste aluminiowe dzidy na polowania kupią.
Zgłoś
bloodwar 2013-04-21, 17:41 36
Jebany, troszkę ponad 2 godziny pracy i wypłata jak moje 2 letnie zarobki... Aż płakać się chce! Obskoczy taki Murzyn wszystkie kraje słowiańskie (a w tych krajach wiadomo, zero Murzynów a biali nie potrafią tak szybko biegać) i potem buja się resztę roku w Lambo dmuchając łatwe, polskie panienki... Szok, po prostu szok! Maraton powinien być dla frajdy, ewentualnie dla jakiejś symbolicznej nagrody typu rower czy DVD a nie 70 tysia, zwłaszcza w kraju w którym 3/4 ludzi zarabia 1500 brutto...
Zgłoś
ZareFF 2013-04-21, 17:45 22
@up
Zeby Ci zylka z tej zawisci nie pekla, nagrody funduja sponsorzy ktorzy maja jakis zysk w tym wszystkim.
Zgłoś
herbalix 2013-04-21, 18:26 18
bloodwar napisał/a:

Obskoczy taki Murzyn wszystkie kraje słowiańskie (a w tych krajach wiadomo, zero Murzynów a biali nie potrafią tak szybko biegać) i potem buja się resztę roku w Lambo dmuchając łatwe, polskie panienki...

a później się rury dziwią 'skąd ten ejc, przecież nie jestem narkomanką'
Zgłoś
skurwensyn 2013-04-21, 18:56 8
Orlen Warsaw Marathon (Narodowe Święto Biegania), od kiedy jakieś kolorowe kurestwo uważane jest za Polaka?? ja się pytam gdzie my żyjemy w Polsce? czy już może w tęczowej krainie?
Zgłoś
slowak 2013-04-21, 19:09 1
przez nich kurwa i ich cudowną organizację tras objazdowych dla autobusów, jechałem godzinę trasę normalnie 15 minutową....
Zgłoś
L................a 2013-04-21, 19:11 7
Nie wiem czy warunkiem uczestnictwa w tym maratonie było poiadanie polskiego obywatelstwa. Jeśli tak, rzeczywiście doszło do nieprawidłowości, jeśli nie, znowu widzę ból dup u polaczków. Druga sprawa - kto wam zabrania treningów, zapisania się na listę uczestników i wzięcia udziału w biegu? Że co? Aaaaaa... rozumiem, lepiej siedzieć na dupie przed kompem i pisać rasistowskie komentarze.
Zgłoś
kjds 2013-04-21, 19:11 5
Murzyn murzynem, ale taką mają pracę. Mają predyspozycje do biegów długodystansowych to tak zarabiają na życie, proste. @up może i kolorowe kurestwo, ale nikt nie zabronił Ci wziąć udziału. Gdyby czarnuchy zajmowały miejsca Polakom to ok, hejt słuszny, ale skoro każdy może wziąć udział to skończ pierdolić, że Polska dla Polaków. Jeśli po biegu spierdalają to dla mnie nie ma problemu. Byle by nie osiadali na stałe. Chociaż lepsi czarni niż ciapate śmiecie. Co ja pierodle.. po co oni mieliby tu się sprowadzzać jak tu nie ma warunków nawet dla rdzennych mieszkańców? Kurwa..
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem