📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
🔥
Lekcja historii w picułce
- teraz popularne
dziekawe czy maja na pokladzie radjoo ma ryjaaa
I takim to można wznowić krucjaty.
Przecież żyjemy tą chwilą od lat
Ostatnie wolne miejsca w pierwszym rzędzie mamy
Ze śmiercią będzie nam tu za pan brat.
A już miałem mówić, że pewnie samoloty pożyczyli od amerykańców żeby nie puścić prezentacji z pustym statkiem
PanMordaTV kanał na YT
Nasza marynarka wojenna wzbogaciła się o jeden lotniskowiec brawo kurwa dla rządzących. Przepraszam dopiero się wzbogaca gdzie w innych krajach UE już takich lotniskowców nie policzymy na palcach jednej ręki.
Co nam po jednym najnowoczesniejszym lotniskowcu swiata, skoro amerykance maja tysiace najnowoczesniejszych lotniskowcow swiata, a ruski jeszcze wiecej najnowoczesniejszych lotniskowcow swiata niz amerykanskich najnowoczesniejszych lotniskowcow swiata maja amerykanie
zamiast min ma kremówki. strzela rakietami woda-brzoza rozpyla hel! W sam raz na podbój odbytów dzieci... współczesna inkwizycja się katopedofilom marzy
Thesla napisał/a:
Co nam po jednym najnowoczesniejszym lotniskowcu swiata, skoro amerykance maja tysiace najnowoczesniejszych lotniskowcow swiata, a ruski jeszcze wiecej najnowoczesniejszych lotniskowcow swiata niz amerykanskich najnowoczesniejszych lotniskowcow swiata maja amerykanie
Albo ty jesteś tak pojebany, albo nie masz zupełnie wiedzy o otaczającym świecie.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów