📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:15
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 0:14
napędzany kremówkami
Niszczyciel dziecięcych odbytów?
Fazi
Mój chuj dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
mopet napisał/a:
niszczyciel Paetz.
Niszczyciel dziecięcych odbytów?
W imię Boga rozpierdolimy ten świat! Brzmi znajomo hmm....
Niech nazywają się jak chcą, byle byśmy je mieli. Czy to ważne jak nazywa się kula która właśnie przeszywa twój łeb?
"Świat jaki znamy odchodzi jednak to przeszłość jest kluczem do przyszłości"
Bo żeby mieć lotniskowiec to najpierw trzeba mieć porządną flotę myśliwców
Bo żeby mieć lotniskowiec to najpierw trzeba mieć porządną flotę myśliwców
@BongMan, za dużo Ogame
Na chuj nam lotniskowiec na taką kałuże jaką jest Bałtyk?
niektórym to odjebało po śmierci Wojtyły i do tej pory nie przeszło, w kraju są setki szkół, ulic, pomników, parków, rond, karmników, kurników imienia Jana Pawła 2 a teraz jeszcze statki
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów