Kulturalna rozmowa 2 graczy na TS'ie.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:19
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Odinstalowuje LoL'a. Jeżeli miało by mi to tak czachę zryć to ja dziękuję... DNO
Ja pierdole, wchodze na sadistica a tam temat z najwiekszymi gownami rodzimej sceny doty, najwiekszymi internetowymi kozakami w Polsce. Usuncie ten temat jak najszybciej.
Orq mieszka we Wroclawiu i jak to mawial zna mafie
Orq mieszka we Wroclawiu i jak to mawial zna mafie
Te debile maja po +20 lat. Orqu to grubas, ktory skonczyl szkole i siedzi od 2-3 lat u mamusi w domu, nie pracuje tylko gra w Dote i flejmuje ludzi.
Totalna zenada, a te jego zainteresowanie stolcem. Poezja ;
Totalna zenada, a te jego zainteresowanie stolcem. Poezja ;
o kurwa ide na harda nie polecam włączać tego gówna
rockface123 napisał/a:
o kurwa ide na harda nie polecam włączać tego gówna
Jak gówno to tylko to z harda, zdrowe podejście.
Odinstalowuje LoL'a. Jeżeli miało by mi to tak czachę zryć to ja dziękuję... DNO
Znajdz jakieś PDrY w Lolu.
Ten Wojcio widać, że ma wyjebane na jebane naleśniory jak ten ORQ, dobre postawienie i chuj, nie bierze sobie tego do siebie tylko ma z tego pompe Pewnie gdyby ten ORQ i Wojcio sie spotkali to by raczej nie był taki wygadany .
Znajdz jakieś PDrY w Lolu.
Ten Wojcio widać, że ma wyjebane na jebane naleśniory jak ten ORQ, dobre postawienie i chuj, nie bierze sobie tego do siebie tylko ma z tego pompe Pewnie gdyby ten ORQ i Wojcio sie spotkali to by raczej nie był taki wygadany .
Gardzę takimi ludźmi co nie mają życia.
Ale oni naprawdę nie są ani zabawni i mają chujowe teksty, mają chujowe życie i w społeczeństwie mają żadne znaczenie. Prawdopodobnie wyglądają też jak zjeby. Ten dziwoląg naprawdę nie jest wygadany, tylko po prostu dużo pierdoli pedalskim głosem. Niefajne.
Uwielbiam kiedy jakiś pajac, któremu ledwo udało się skończyć zawodówkę, używa słów które na codzień nie goszczą w jego słowniku. Pewnie myśli, że brzmi bardzo dojrzale, inteligentnie. W rzeczywistości przypomina "...pitbulla który wygląda jak jamnik...".
porównywanie kutasow przez dwoch nerdów nie posiadajacych JAJ.. wybujałe ego, przez lata samotnosci i uczucia ponizenia wpoili sobie ze sa kims i cos znacza, a tak naprawde sa wciaz dziecmi w doroslym zyciu z olbrzymimi problemami emocjonalnymi. zaloze sie, ze hejtuja wszystko i wszystkich wiele razy dziennie bo tylko wtedy czuja sie lepiej i jesli szybko nie otrzymaja pomocy specjalistow to skoncza jako uzytkownicy sadola... w sumie smutne
Jakim prawem, takie GÓWNA są dodawane na sadistica? Czy na prawdę średnia wieku użytkowników to 15 lat?
defcon1 napisał/a:
Na TSie każdy może być gangsterem
Oj, nie przesadzaj, ogólnie w internecie, nie tylko tam.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów