📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Nic nowego w naturze. Tam nie ma miejsca na marnowanie białka czy idee "lepiej żeby przeżyło niesamodzielne dziecko niż zdolna do rozrodu matka"...
Gryzonie często zagryzają swoje młode. Często też młode, jak tylko futrem obrosną, zagryzają się między sobą.
Miłe zwierzątko . Nazwał bym tą słodką wiewiórkę Jeffrey od pana Jeffrey D.mera.
-Ernest Hemingway
Oszukali mnie na lekcjach biologii
We know they are lying.
They know they are lying.
They know that we know they are lying.
We know that they know that we know they are lying.
And still they continue to lie.
We know that they know that we know they are lying.
And still they continue to lie.
Dobrze, że gościu powiedział pod koniec co się wydarzyło.
Wiewiórka to taki leśny szczur. Ma ładne ubranko i puszysty ogonek, ale poza tym od szczura niczym się nie różni. Żre toto wszystko co się do pyska nawinie. Nasiona, warzywa, owoce, grzyby, owady, ptaki, jajka, a i swoje własne dzieci potrafi opierdolić jak ma taką fantazję.
Tak - jestę ekspertę.
Tak - jestę ekspertę.
Pewnie miną ją termin na składanie wniosków o 500plus na pierwsze dziecko.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów