Niezwyciężony napisał/a:
Słuchaj pajacu. Osobiście jestem fanem MSBS od początku ale wkurwia mnie patologia polskiej zbrojeniówki polegająca na wykładaniu lachy bo armia i tak kupi.
Co do polskiej myśli technicznej to sobie poczytaj o tym jak Bumar łabędy robił podwozia do kraba i dlaczego trzeba było ich w końcu olać i kupić za granicą.
A co do portów lotniczych to mówisz o Radomiu ? Który jest teraz rozbudowywany przez tych kretynów tak że jeszcze więcej ludzie będzie mogło z niego nie korzystać ? Bo kurwa mało strat przynosił, to trzeba tam wjebać jeszcze więcej z moich podatków.
Ciekawe ile na tych kretyńskich inwestycjach pisowskich kurew się dorobiło.
A porpos pajaca - nie porównuj jak równego z równym Niemiaszka z planem Schumana i Polaczka z planem pięcioletnim.
Ot, ich patologia pływała 20 lat w pieniądzach, to sobie teraz mogą pozwolić skakać nad naszą patologią, która pływała 60 lat w gównie.
Nasza patologia raczkuje, a politykom święcą się oczka na patologię zagraniczną, zupełnie jak Tobie teraz.
Trzeba pogłaskać i odstawić takich ludzi na boczny tor, żeby nasza patologia miała szansę wyjść z sytuacji, w której jest bita przez żonę-alkoholiczkę. Bumar, czołgi PL-01 z OBRUM, kilka innych rodzajów broni, przekop tunelu w Świnoujściu dwudziestokrotnie droższy od futurystycznych mostów w Norwegii.. Czy to oznacza, że którykolwiek z tych pomysłów jest zły? Nie. Absolutnie. Oznacza to, że u sterów mamy pojebanych i niekompetentnych ludzi.
Jeżeli kiedyś to zauważysz, to może będziemy mieli o czym pogadać. Potrzeba Tobie bardziej otwartej perspektywy.