Tajne nagranie zdobyte z USA. No Osama był twórczy, mogli go do jakiegoś mjuzikalu dać zanim go zabili
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:56
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
Tajne nagranie zdobyte z USA. No Osama był twórczy, mogli go do jakiegoś mjuzikalu dać zanim go zabili
Dajcie już spokój ze wrzucaniem na sadola takiego i podobnego siana
mam juz dosc tego typa
nie ma nie ma jej nie ma nie ma jej gdzie ta kurwa znowu szlaja się
tak na pewno zabili, nie ma co do tego pytań >.<
a potem szybciutko wrzucili jedno przerobione zdjęcie, a ciało wyrzucili od razu do wody po prostu ogrom dowodów na jego śmierć, a moim zdaniem Al-Kaidzie to też na rękę, bo po jego rzekomej śmierci, nie będzie już takiej nagonki, znowu więcej luzu będą mieć i coś rozjebią myśli logicznie i patrz na fakty...
I expect you to cry, to moan...
to renounce your faith
in your false god...
and to beg for mercy...
from your real one!
tak na pewno zabili, nie ma co do tego pytań >.<
a potem szybciutko wrzucili jedno przerobione zdjęcie, a ciało wyrzucili od razu do wody po prostu ogrom dowodów na jego śmierć, a moim zdaniem Al-Kaidzie to też na rękę, bo po jego rzekomej śmierci, nie będzie już takiej nagonki, znowu więcej luzu będą mieć i coś rozjebią myśli logicznie i patrz na fakty...
and to beg for mercy...
from your real one!
te nagranie ma kurwa kilka set lat jak os ćwoku
W teledysku oni stali chyba na lecącym samolocie. Pewnie alkaida to samo chciała zrobić.
Te jego oczy.... On widzi moją duszę @.@'
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów