📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
🔥
Lekcja historii w picułce
- teraz popularne
nie wiedziałem, że w Ameryce pozyskuje się szynkę z kanapek
To Ameryka , mają tam nawet krowy w kartonikach .
Mega horror klasy B ;D
Super film, szkoda że u nas nie wejdzie do kin ale może akurat jakiś właściciel kina choćby w jednym mieście zaryzykuje i kupi licencję, przejechałbym 500 km żeby zobaczyć to arcydzieło!
Veni Vidi Cycki
Końcówka z kotkiem rozjebała system
@50cent widzę, że ogarnięty to może wiesz czy w końcu wyszło "Don't!" czy to jak większość tylko wkręta? Bo po trailerze zapowiadało sie przejebanie dobre
bloodwar napisał/a:
Super film, szkoda że u nas nie wejdzie do kin ale może akurat jakiś właściciel kina choćby w jednym mieście zaryzykuje i kupi licencję, przejechałbym 500 km żeby zobaczyć to arcydzieło!
Te trailery są tworzone dla żartów, pało.
Co najmniej jak martwica mózgu Też polecam ot ten przepiekny film^^
Sadistic - czyli forum które wiele pisze, a nic nie wyjasnia.
Veni Vidi Cycki
takie gówno tylko zaśmieca sadola
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów