Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
My normalnin sienl zastanawiamy bobto dla nas jest dziwne/chore. Za to ci drudzy(mordercy) z niskim iq czy umysłowo chorzy po prostu nadają się tylko do na przeszczep do organów czy na badania naukowe. Oko za oko zabrałeś życie umyślnie to oddajesz swoje proste.
Uuu tu mógłbyś się zdziwić...wielu seryjnych morderców ma ponadprzeciętne IQ.
Jedna porządna kosa wsadzona w żebra (płuca), lub kichy, to tak naprawdę spuźniona bomba, po którei i tak zdechniesz, więc gwałciciel od 12 sekundy filmu mógł już w zasadzie darować sobie samoobronę...
Ciekawe jest to, że locha zamiast spierdalać z miejsca zagrożenia, prowadzi dyskusję z nożownikiem. Ruska nacja jest konkretnie popierdolona. Gorzej od czarnuchów.
chuja sie znasz, jak hcesz kogos zabic jednym pchnieciem musisz trafic w arterie albo serce, inaczej ofiara jest do odratowania. Wiadomo ze po kosie w zoladek albo otwierajacej jelito grube bedzie ciezej odratowac i moga byc powiklania ale tak czy siak nie jest to wyrok smierci.
Zawsze mnie zastanawia co taki nożownik ma w głowie. Chyba hula tam wiatr. Przecież zostawia sobie kilkanaście, kilkadziesiąt minut lub przy dobrych wiatrach kilka godzin życia na wolności. Reszta życia za kratami. Przecież można spuścić wpierdol, dostać zawiasy, ale jako tako żyć na wolności.
A mnie zastanawia czemu jest coś takiego jak choroby psychiczne, przecież można.. właśnie. Masz odpowiedź.
Zawsze mnie zastanawia co taki nożownik ma w głowie. Chyba hula tam wiatr. Przecież zostawia sobie kilkanaście, kilkadziesiąt minut lub przy dobrych wiatrach kilka godzin życia na wolności. Reszta życia za kratami. Przecież można spuścić wpierdol, dostać zawiasy, ale jako tako żyć na wolności.
Stawiam dolary przeciwko orzechom, że nie ma bladego pojęcia jak działa nóż. Popatrz po forach i bzdurnych filmikach "szkoleniowych" na YT: wszędzie sami cwaniacy, co z nożownikiem by walczyli, bez absolutnej świadomości, że jeden przypadkowy cios, totalnie randomowy może ich pozbawić życia.
Na szkoleniach surwiwalowych widziałem totalnie lekceważące podejście do noża, nie z premedytacją, wynikające raczej z ignorancji i braku zwykłej świadomości, że zwykły "kawałek zaostrzonej blachy" może spowodować nieodwracalne zmiany w strukturze tkanki. Siekierę nawet darzą większym szacunkiem bo po prostu jest ciężka a nóż, ot taka zabawka. Ten sam problem jest na strzelnicach z bronią palną: najwięcej wypadków jest z pistoletami: strzelba czy karabin jest duża, ciężka a taka "klameczka", ot zabawka.
Jedna porządna kosa wsadzona w żebra (płuca), lub kichy, to tak naprawdę spuźniona bomba, po którei i tak zdechniesz, więc gwałciciel od 12 sekundy filmu mógł już w zasadzie darować sobie samoobronę...
Ciekawe jest to, że locha zamiast spierdalać z miejsca zagrożenia, prowadzi dyskusję z nożownikiem. Ruska nacja jest konkretnie popierdolona. Gorzej od czarnuchów.
Teee, turbina, zamiast inwestycji w zmianę płci, było w słownik ortograficzny zainwestować
Zrobił chyba najbardziej profesjonalną robotę ze wszystkich tam zgromadzonych.
Nikt nie bije braw dla kamerzysty?
Zrobił chyba najbardziej profesjonalną robotę ze wszystkich tam zgromadzonych.
IMO nożownik zrobił lepszą
W większości przypadków takie zachowanie jest uwarunkowane podświadomie. Nożownik staje w sytuacji hipotetycznej walki o przetrwanie, więc jego mózg się zamyka na konsekwencje w takim momencie, zwłaszcza jak iloraz inteligencji pracuje zerojedynkowo i nie jest w stanie przeznaczyć części zwojów mózgowych na myślenie o tym. To jest tzw. zabójstwo w afekcie, bo nie planowałeś tego od kilku dni na przykład.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów