18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (10) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 43 minuty temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:41

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
jawox 2022-09-15, 21:31 22
No i spasiony vania spędzi resztę gównianego życia w jeszcze bardziej gównianym czarnym delfinie
Zgłoś
Lucar1 2022-09-15, 21:35 33
opis wedlug kaotica: Father of Raped Girl Stabs the Shit out of Predator
Zgłoś
PabloSkills 2022-09-15, 21:41 2
No kosę miał godną kostuchy. Jason ładnie go ponacinał.
Zgłoś
dogip 2022-09-15, 21:42 48
Zawsze mnie zastanawia co taki nożownik ma w głowie. Chyba hula tam wiatr. Przecież zostawia sobie kilkanaście, kilkadziesiąt minut lub przy dobrych wiatrach kilka godzin życia na wolności. Reszta życia za kratami. Przecież można spuścić wpierdol, dostać zawiasy, ale jako tako żyć na wolności.
Zgłoś
ra0mir 2022-09-15, 22:08 13
Zajebany kacap = ZAWSZE piwo.

Jednego debila, z najbardziej pojebanej nacji, mniej.

dogip napisał/a:

Zawsze mnie zastanawia co taki nożownik ma w głowie. Chyba hula tam wiatr. Przecież zostawia sobie kilkanaście, kilkadziesiąt minut lub przy dobrych wiatrach kilka godzin życia na wolności. Reszta życia za kratami. Przecież można spuścić wpierdol, dostać zawiasy, ale jako tako żyć na wolności.

A może ma znajomego w dumie? 2 dni w pace i cyk na wolność
Zgłoś
Marcin360360 2022-09-15, 22:37 2
dogip napisał/a:

My normalnin sienl zastanawiamy bobto dla nas jest dziwne/chore. Za to ci drudzy(mordercy) z niskim iq czy umysłowo chorzy po prostu nadają się tylko do na przeszczep do organów czy na badania naukowe. Oko za oko zabrałeś życie umyślnie to oddajesz swoje proste.
Zgłoś
elfan84 2022-09-15, 22:45 43
Według oryginalnego opisu ten z nożem to ojciec zgwałconej córki, to go jakoś usprawiedliwia a nawet bardzo ,bo już myślałem że to przez to że nie ustąpił pierwszeństwa
Zgłoś
Pees4 2022-09-15, 22:45 7
Ładna plaża
Zgłoś
Jozin997 2022-09-15, 22:48 1
Właśnie sobie załatwił wilczy bilet na Ukrainę albo resztę życia spędzi za kratami
Zgłoś
Bedek33 2022-09-15, 22:56 9
Tak czy siak cieszy to, że dwóch kacapów mniej. I chuj im w dupę.
Zgłoś
zbynekmaslanka 2022-09-15, 23:05 24
elfan84 napisał/a:

Według oryginalnego opisu ten z nożem to ojciec zgwałconej córki, to go jakoś usprawiedliwia a nawet bardzo ,bo już myślałem że to przez to że nie ustąpił pierwszeństwa

Jeśli tak to zrobił to co musiał zrobić ... niepotrzebnie tylko dał się nagrać
Zgłoś
Baronessa 2022-09-15, 23:08 2
Jedna porządna kosa wsadzona w żebra (płuca), lub kichy, to tak naprawdę spuźniona bomba, po którei i tak zdechniesz, więc gwałciciel od 12 sekundy filmu mógł już w zasadzie darować sobie samoobronę...

Ciekawe jest to, że locha zamiast spierdalać z miejsca zagrożenia, prowadzi dyskusję z nożownikiem. Ruska nacja jest konkretnie popierdolona. Gorzej od czarnuchów.
Zgłoś
maziost 2022-09-15, 23:26 5
Baronessa napisał/a:

Jedna porządna kosa wsadzona w żebra (płuca), lub kichy, to tak naprawdę spuźniona bomba, po którei i tak zdechniesz, więc gwałciciel od 12 sekundy filmu mógł już w zasadzie darować sobie samoobronę...
Ciekawe jest to, że locha zamiast spierdalać z miejsca zagrożenia, prowadzi dyskusję z nożownikiem. Ruska nacja jest konkretnie popierdolona. Gorzej od czarnuchów.

Harda z Ciebie suka. Lubię takie

ps niby wyjaśniał gwałciciela swojej córki więc zabawo trwaj! Osobiście bardziej brutalnie wykończył bym cwela :* sam mam dwie córki z ex i najstarsza ma 12 lat. Chuj mnie strzela od samego przemyślenia że te śmiecie były są i zawsze będą wśród nas. osobiście egzekucje wykonałbym w bardziej wykwintnym sposobie Ale kara to jest kurwa kara!!!! I niech kurwie ziemia najcięższym betonem Będzie
Zgłoś
UrlichUrwich 2022-09-15, 23:26 3
Skrajnie niski poziom wody w tej rzece. Nawet autami tam jeżdżą. Dziwny kraj.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem