Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jednego debila, z najbardziej pojebanej nacji, mniej.
Zawsze mnie zastanawia co taki nożownik ma w głowie. Chyba hula tam wiatr. Przecież zostawia sobie kilkanaście, kilkadziesiąt minut lub przy dobrych wiatrach kilka godzin życia na wolności. Reszta życia za kratami. Przecież można spuścić wpierdol, dostać zawiasy, ale jako tako żyć na wolności.
A może ma znajomego w dumie? 2 dni w pace i cyk na wolność
Zawsze mnie zastanawia co taki nożownik ma w głowie. Chyba hula tam wiatr. Przecież zostawia sobie kilkanaście, kilkadziesiąt minut lub przy dobrych wiatrach kilka godzin życia na wolności. Reszta życia za kratami. Przecież można spuścić wpierdol, dostać zawiasy, ale jako tako żyć na wolności.
My normalnin sienl zastanawiamy bobto dla nas jest dziwne/chore. Za to ci drudzy(mordercy) z niskim iq czy umysłowo chorzy po prostu nadają się tylko do na przeszczep do organów czy na badania naukowe. Oko za oko zabrałeś życie umyślnie to oddajesz swoje proste.
Według oryginalnego opisu ten z nożem to ojciec zgwałconej córki, to go jakoś usprawiedliwia a nawet bardzo ,bo już myślałem że to przez to że nie ustąpił pierwszeństwa
Jeśli tak to zrobił to co musiał zrobić ... niepotrzebnie tylko dał się nagrać
Ciekawe jest to, że locha zamiast spierdalać z miejsca zagrożenia, prowadzi dyskusję z nożownikiem. Ruska nacja jest konkretnie popierdolona. Gorzej od czarnuchów.
Jedna porządna kosa wsadzona w żebra (płuca), lub kichy, to tak naprawdę spuźniona bomba, po którei i tak zdechniesz, więc gwałciciel od 12 sekundy filmu mógł już w zasadzie darować sobie samoobronę...
Ciekawe jest to, że locha zamiast spierdalać z miejsca zagrożenia, prowadzi dyskusję z nożownikiem. Ruska nacja jest konkretnie popierdolona. Gorzej od czarnuchów.
Harda z Ciebie suka. Lubię takie
ps niby wyjaśniał gwałciciela swojej córki więc zabawo trwaj! Osobiście bardziej brutalnie wykończył bym cwela :* sam mam dwie córki z ex i najstarsza ma 12 lat. Chuj mnie strzela od samego przemyślenia że te śmiecie były są i zawsze będą wśród nas. osobiście egzekucje wykonałbym w bardziej wykwintnym sposobie Ale kara to jest kurwa kara!!!! I niech kurwie ziemia najcięższym betonem Będzie
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów