i weź tu zostaw otwarte okno to kiedyś wejdzie jeden z drugim i wyniosą wszystko
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
do najmądrzejszych to nie należy. kiedyś zapierdalałem po szkieletach przeróżnych hal i opuszczonych halach fabryk (20-30m nad ziemią )bez zastanowienia i niejednokrotnie napierdolony. dziś wiem, że to się mogło skończyć tragedią. gdyby powinęła mi się wtedy noga to dziękowałbym dzisiaj za możliwość udziału w paraolimpiadzie. ewentualnie za świeczki postawione na moim ścierwie...
Że KAMIKAZE, to rozumiem, że z tych dachów skaczą na główkę i niszczą w ten sposób samochody?
a byłby taki piękny materiał na harda, gdyby tylko któremuś się łapka powinęła
mlodocian napisał/a:
a może chodziło ci o yamakasi?
Zdecydowanie tak. Ale tak to jest jak się nakurwia tematy i nawet nie raczy sprawdzić obcych słów w google, bo to siara.
ten w pomarańczowym to taki ich przydupas z tego co widać
przy takich filmach zawsze poci mi się łapa którą trzymam na myszce. podziwiam!
Up@ Pierdolnij się w łeb.Już mi (i pewnie wielu innym) nosem wychodzi ten chujowy i niesmieszny fragment...
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów