📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Jeżeli sprawia mu to przyjemność to jestem za takimi akcjami. W końcu lepiej postawić komuś na klatce schodowej niż w lesie czy na ulicy przy takiej chujowej pogodzie. Po instalacji kamerek sądzę że pan chyba jest już recydywistą. Ciekawi mnie jego wyraz twarzy przy złapaniu na "gorącym uczynku"
KARAĆ
NIE WYRÓŻNIAĆ
Jest na sadolu! A jeśli jest tutaj jest popularny
Jest na sadolu! A jeśli jest tutaj jest popularny
sic itur ad astra
Zima, sobota godzina 4:20 wychodzę do roboty ( dorabiałem sobie w sklepie jako kasjer w 3 klasie technikum) Patrze a tu winda jest spierdolona, wkurwiony poszedłem na schody ( ciemno oczywiście bo dzień wcześniej wykręciliśmy żarówkę wiadomo do czego) schodzę, schodzę a tu nagle moja stopa całym ciężarem ciała natrafia na coś miękkiego.Kurwa jak się wystraszyłem to myślałem że zawału dostane. Okazało się że jakiś pan postanowił urządzić sobie capstrzyk właśnie na mojej klatce. Chuj z tym niech sobie śpi ale jakiś metr od niego leżało wielkie gówno. Ten tutaj przynajmniej ludzi nie straszył, sprawdził czy ktoś nie idzie a nie jak mój niespodziewany lokator
Elegancki pan w marynarce. Tylko, że się raczej dokładnie nie podtarł.
Chętnie bym zagrał
chujowy fake. nie widac gówna
Może kogoś nie lubił, ale żeby aż postawic vision warda w obozie wroga...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów