📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
O Kurwa! Dzieci wychodzą jeszcze na dwór,pewnie neta odcieli albo prądu nie ma
za mały tor to i nie ma się co dziwić że przy takim promieniu skrętu nie dają rady
I to jest piękne, tyle dzieciaków na dworze, zaraz mi się lata 96-2005 przypominają kiedy tak zapierdalaliśmy po podwórkach . Ahhh tam.
A wyjebka pierwsza klasa, no nie ma chuja
A wyjebka pierwsza klasa, no nie ma chuja
FrasQs napisał/a:
O Kurwa! Dzieci wychodzą jeszcze na dwór,pewnie neta odcieli albo prądu nie ma
Panie dorosły ten film ma jakieś 4 lata także podejrzewam iż te "dzieci" z filmu są teraz w Twoim wieku
I tak kurwa wszyscy pierdolą, że dzieci teraz tylko przy kompach w domu. A prawda jest taka, że jak samemu się od kompa odejdzie i spojrzy przez okno na podwórko to jest masa dzieci, które mają masę spoko wymyślanych zabaw. Fajnie, że dzieciaki się spotykają i bawią na powietrzu. A z czego się śmiać, któż z nas za młodu się na rowerze nie wypierdolił i nie miał startych kolan, albo podobnych akcji? Czasem, aż miło powspominać
hahaha zajebiste! Poprawiłeś mi humor tą wrzutą .
trzeba im przyznać - zajebisty pomysł z tym żużlem a i gleby też piękne
W końcu jakieś normalne dziecięce zabawy.
Ah, przypomniały się wspaniałe czasy, łezka w oku się kręci... I ta mina matki, jak przyszedłem do domu z zakrwawionym ryjem i wybitym zębem bo "żaklętu nie wylobiłem"
znacie sie.. dawno dawno temu w Lublinie była owa "Liga rowerów żużlowych" sam oklejałem bmx taśmą 17 calowy kołpak na tylne koło ahhh to były czasy (jeszcze nie było telefonów komórkowych) a internet hmmm dla bogaczy przez modem czy coś takiego i nikt się nie śmiał tylko przychodzili popatrzeć kibicować etc
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów