18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (14) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:27
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:19

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
xgomesx 2021-01-03, 17:58 1
Powinien mu zajebac tym nożem w szyję
Zgłoś
Coyot30 2021-01-03, 17:59 5
On sie popłakał??? Jebana ciota!
Zgłoś
Hollow_Man 2021-01-03, 18:01 43
Pamiętam jak do mojej klatki wprowadziło się małżeństwo huj wie skąd, gość cwaniaczek jak nie wiem co co chwile puszczał głośną muzykę i to po 22:00, raz przyjechała policja po skargach sąsiadów o zakłócanie ciszy nocnej, przyjechali popukali, zwyzywał ich i pojechali, druga interwencja wyglądała podobnie, przy trzecim razie gościa trochę poniosło, głośna muzyka na pół bloku, awantura z zoną, za chwile ją wyjebał z domu jak worek ziemniaków, zadzwonili sąsiedzi że gość jest pijany i agresywny, wywalił z domu żonę a w środku znajduje się trójka dzieci, policja przyjechała popukali popukali, kazał im spierdalać po 10min przyjechał wóz strażacki, dwóch strażaków ze sprzętem do otwierania drzwi tylko było słychać otwierasz albo wywarzamy drzwi, po minucie dar się jak pojebany " ratunku policja mnie bije" skutego wyprowadzili go z klatki wstyd jak nie wiem co bo wszyscy sąsiedzi w oknach, przesiedział na dołku do puki nie wytrzeźwiał i od tamtej pory grzeczniutki jak nie wiem co. Tak mi się historia przypomniała z przed paru lat.
Zgłoś
Znawca_Cipek 2021-01-03, 18:07 5

Hollow_Man napisał/a:

zagłuszanie ciszy nocnej

Paolo Hollowelho 2021
Zgłoś
Hollow_Man 2021-01-03, 18:13 1
Znawca_Cipek napisał/a:

Paolo Hollowelho 2021

poprawiam hahahahah
Zgłoś
xgomesx 2021-01-03, 18:15 6
Nie mogłem się oprzeć. Napisałem mu czy zawsze płacze jak dostaje w gębę. Niestety autokorekta zjebala oranke

Zgłoś
aaaaaaaaaaaaaa 2021-01-03, 18:19 1
Debil i tyle.
Zgłoś
zbynekmaslanka 2021-01-03, 18:24 12
Bobicker napisał/a:

Mieszkając w bloku trzeba pamiętać, że nie jest się w nim samemu. Impreza raz na jakiś czas jest ok. Tylko trzeba mieć na wzglądzie innych ludzi.
A Oskarkowi życzę sąsiadów takich na jakich zasłużył

Dla mnie jak jest impreza raz na jakiś czas to ta osoba powinna też płacić np. sąsiadowi raz na jakiś czas np. 500 zł za nieprzespaną noc lub zmarnowany dzień. Jaki problem? Co sie stanie jak wyskoczy z 500 stówek raz na miesiąc na przykład.
Zgłoś
Juzwa 2021-01-03, 18:26 3
AyCaramba napisał/a:

Jebać oskarka, i jebać tiktoki.

Może lepiej nie jebać, bo mu się to może podobać.
Zgłoś
Hollow_Man 2021-01-03, 18:33 22
oskarek to widzę cwaniak w necie pizda w świecie. a dla tego gościa co mu to zrobił to zimne piwko z pianą na dwa palce.
Zgłoś
programista4k 2021-01-03, 18:43 2
patologia

rodzice nie wychowali i teraz sąsiad musi wychowywać, ech..
Zgłoś
superslavo 2021-01-03, 18:50 1
Sram na jego kanał i na niego samego.
Zgłoś
xXx5226 2021-01-03, 18:53 1
Jaka zapłakana pizdeczka z tego Oskara.
Zgłoś
Marcin360360 2021-01-03, 19:06 2
Bobicker napisał/a:

Mieszkając w bloku trzeba pamiętać, że nie jest się w nim samemu. Impreza raz na jakiś czas jest ok. Tylko trzeba mieć na wzglądzie innych ludzi.
A Oskarkowi życzę sąsiadów takich na jakich zasłużył

Jemu na 100% marzą się sąsiedzi geje co szukają takiego rycerza jak on do zabawy.
Zgłoś
Matejko 2021-01-03, 19:12
Co za dzban...
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem