Nowy Norweg
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Nowy Norweg
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
A rodowity Norweg, który to nagrywał, się przestraszył, czy sam zaczął walić?
Patataj, patataj... Jacy ludzie - taki kraj.
W Oslo mieszkałem półtora roku prawie 20 lat wstecz. Już wtedy było pełno tego tałatajstwa.
Jak się pracuje ma dwa etaty, to żeby nie tracić czasu w domu, najlepiej jeść kanapkę na przystanku, wysrać się w pracy, a konia zwalić po drodze w autobusie. Takie czasy.
Breivik jak wyjdzie to się za głowę złapie.
Jak widze takie cos to jestem tak obrzydzony i zniesmaczony z automatu ze widzac taka wstawke rozkminiam czy osoba wrzucajaca takie cos nie ma czasem jakis problemow emocjonalnych na grubo, bo ile trudu trzeba sobie zadac, i ile czasu poswiecic zeby jednak wzucic taki szajs, myslales kiedys ze to jakies ukryte frustracje na temat osob ktore sie dotykaja ? Gejoza moze motzno
. A moze brak bliskosci z tata ? Tez gejoza. Niewiem, sam mam zjebany beret i ogladam jak ktos 40 minut kogos tortutuje na koniec ucinajac mu glowe, ale mimo wszystko to lepsze niz poswiecanie czasu na meczacego maloletniego koniobijce. A fuj
. A moze brak bliskosci z tata ? Tez gejoza. Niewiem, sam mam zjebany beret i ogladam jak ktos 40 minut kogos tortutuje na koniec ucinajac mu glowe, ale mimo wszystko to lepsze niz poswiecanie czasu na meczacego maloletniego koniobijce. A fuj
canon11 napisał/a:
Napisałabym, że gdybym widziała takiego gościa to przypierdoliłabym, ale jakiś czas temu doświadczyłam widoku gościa w płaszczu z fujarą to moją reakcją był ogromny wybuch śmiechu z niedowierzania xP
Gówno byś zrobiła, zesrałabyś się ze strachu i uciekła zamknąć się w kiblu.
[ Dodano: 2024-08-12, 07:37 ]
DonaldDuck napisał/a:
Breivik jak wyjdzie to się za głowę złapie.
Nie, on złapie za karabin.
uciąć chuja i po wszystkich problemach
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów