A co to ci sie przylepilo?
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
11 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
Już nigdy nie wpiszę tagu: ośmiornica na tym pojebanym portalu, jesteś bezpieczny
popraw se tag na polską ośmiornicę
popraw se tag na polską ośmiornicę
Ludzie błędnie walczą z ośmiornicą która mimo małych gabarytów ma ogromna silę macek i przyssawek a jak człowiek poczyta to wystarczy jeden z gruczołów w macce ścisnąć i sama puści jebana.
2*up
Osobiście polecam wpisać w "szukaj po tagach" słowo "ośmiornica". Można znaleźć naprawdę kilka interesujących materiałów.
Osobiście polecam wpisać w "szukaj po tagach" słowo "ośmiornica". Można znaleźć naprawdę kilka interesujących materiałów.
@up ja to właśnie zrobiłem
Jebany sadistic player. Zrobiłem sobie kanapki, wykąpałem się a ten film nadal się ładuje.
Patrz szwagier jaka franca
W pierwszej chwili myślalem, że to pizda.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów