Ja Was proszę, zmieńcie człowieka zarządzającego profilem sadola na Facebook'u - przecie tam są wrzucane same kiszkowate tematy, suchary i inne popierdolone popierdułki.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
26 minut temu
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ja to wrzucam, masz coś do mnie ?
Ja wrzucam, a posty Popioła kasuję. Jakiś problem?
Ja wiem, kto wrzuca, ale nie powiem, bo by mnie Centu puścił z torbami.
Ja wrzucałem, ale nie lajkowali i przestałem.
Ja już przestałem się tym przejmować i zwracać uwagę co jest na FB. Od dłuższego czasu staramy się wpłynąć na zmianę osoby zarządzającą forumowym FB ale bez skutku.
Cóż się dziwicie, zwyczajnie wrzuca to, co się pojawia
Faper Noster, Z tym, że kiedyś te wrzutki reprezentowały jakiś poziom, zazwyczaj miały powyżej 200 piw. Teraz pojawiają się tam tematy z poczekalni, usunięte, przeniesione do było.pl - super
ważne, że się hajs zgadza
przeca ja mówiłem, że to jakaś sierota wrzuca mi to się smiać chciało jak wrzucił 2 tematy z było Poczucie humoru i umiejętność dobierania materiałów tej osoby jest na podobnym poziomie
Zmien se matke.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów