📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:18
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
a czemu mieliby się zatrzymać na jakimś drzewie?
Zajebiście się dzieciarnia bawi zamiast siedzieć pod blokiem i pytać ludzi czy mają problem...
Zajebiście się dzieciarnia bawi zamiast siedzieć pod blokiem i pytać ludzi czy mają problem...
Właśnie kurwa. Ja sam z kumplami nie raz jeździłem na takie rajdy. Adrenalina jest, zabawa jest, namęczyć się idzie czasami tak że wieczorem idziesz spać jak bobo. Lepsze to, niż kolejny czalendż z fakbuka.
jakby ktoś szukał muzyki - ProleteR- Faidherbe square
To zwykłe zjeby!
Zjeby czy nie zjeby, nie lepiej kupić takiego staruszka za 1000 zł i dobrze się bawić niż wywalać od 5 do 25 tysięcy na "kłada" i pierdzieć 10x głośniej po całym lesie?
Tak się kurwa powinno każdy jeszcze jeżdżący stary samochód utylizować powinna to być tradycja a czekaj... jest przecież takie coś jak wrak race był ktos może?
Mogli sobie klatkę wstawić nie dużym kosztem. Ogólnie to oczywiście zajebista sprawa
Lepiej aby się tak bawili na odludziu gdzie nikomu poza sobą krzywdy nie zrobią niż katowali gólfy dfójki, a jak kumpel pożyczy to trójki, pod biedronką albo swoje przezajebiste e36 1.6 lpg piszczące i drące ryja z rynny wydechowej tak ,że godzinę wcześniej cała wieć ich słyszy zanim ich zobaczy.
A ja sie kisze w UK, Wlasnie dla takich klimatow sie zaparlem zeby wrocic.
Bardzo popieram takie zabawy. Sam w wieku 19 lat kupiłem e36 żeby polatać z kolegami i sie pobawić. Teraz przynajmniej wiem jak samochód reaguje w różnych sytuacjach i potrafię przewidzieć co się stanie na drodze! O ile zabaw nie przeniosą na drogę będę świetnymi, bezpiecznymi kierowcami. I w razie awarii/wypadku na pewno lepiej zareagują niż kierowca bez takich doświadczeń!!!
Sam za dzieciaka szalałem maluchem po takich laskach. A teraz mam prawko i jeżdżę przepisowo ^^
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów