📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
🔥
Składanka traktorów zagłady i maszyn rolniczych
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
MarcinnicraM napisał/a:
up
Uuu widzę, że kolega niedostrojony życiowo. Zamieszczony filmik nie miał być rozrywkowy a wręcz przeciwnie ukazuje dno dzisiejszej młodzieży (nie całej oczywiście) i dobre zachowanie gości którzy ją spławili. Aż takim downem jesteś że nie potrafisz przewinąć temat dalej? Aż takim downem jesteś, że musiałeś poświęcić czas aby napisać taki gówniany komentarz? Nie podoba Ci się? Masz wiele innych serwisów. Nie pozdrawiam
Pierdolisz jak potłuczony,przesiedziałeś ostatnie 10 lat w piwnicy czy jesteś kolejnym oświeconym studencikiem z arafatką któremu rodzice przedłużają dzieciństwo forsą że taki delikutaśny? Niedostrojony życiowo to z całą stanowczością jesteś ty.
Dla ciebie nastolatek pytający o szluga to dno? kurwa nie mam pytań. Uważaj bo do ciebie kiedyś podbije małolat z pytaniem czy mógłbyś mu kupić piwo to sie kurwa popłaczesz.
up
Kolejny kurwa się znalazł. Czy twoim zdaniem to zdemoralizowane dziecko z filmiku to "nastolatka". Jak łepek ma 16 - 17 lat to te piwo mogę mu kupić a nie kurwa jak ma 12 czy tam 14. Może jestem inaczej wychowany.
Natomiast to co ty tam piszesz to już w ogóle bezmózgie wypociny. Jaka piwnica? jaka arafatka? jakie pieniądze od starych? czytasz czasami to co napocisz w komentarzu?
No nie popisałeś się
Kolejny kurwa się znalazł. Czy twoim zdaniem to zdemoralizowane dziecko z filmiku to "nastolatka". Jak łepek ma 16 - 17 lat to te piwo mogę mu kupić a nie kurwa jak ma 12 czy tam 14. Może jestem inaczej wychowany.
Natomiast to co ty tam piszesz to już w ogóle bezmózgie wypociny. Jaka piwnica? jaka arafatka? jakie pieniądze od starych? czytasz czasami to co napocisz w komentarzu?
No nie popisałeś się
papaj napisał/a:
@up
nauczyła się palić to niech nauczy się kupować, takie moje zdanie
Kurwa, nawet nie wiesz jak bardzo się z Tobą zgadzam.
U mnie kurwy, leszcze są takie, że po kiepy non stop do mnie przyłażą, a jak sami maja to mi wyliczają, pasożyty jebane.
"ucieczka z kanzas" ?
chyba kurwa z alcatraz ciemnoto w za dużych gaciach
chyba kurwa z alcatraz ciemnoto w za dużych gaciach
"@up
nauczyła się palić to niech nauczy się kupować, takie moje zdanie"
a najlepiej jeszcze na nie zarabiać, np. roznosząc ulotki, takie moje zdanie
nauczyła się palić to niech nauczy się kupować, takie moje zdanie"
a najlepiej jeszcze na nie zarabiać, np. roznosząc ulotki, takie moje zdanie
papaj napisał/a:
@up
nauczyła się palić to niech nauczy się kupować, takie moje zdanie
Nauczyłeś się kupować to naucz się częstować
oglądając to przypomniała mi się sytuacja z przed roku
siedzę spokojnie na boisku i pale papierosa na ławce przy śmietniku, w tym momencie na boisko przyjeżdżają dzieciaki, wiek na oko tak jak ta dziewczyna (podstawówka). Paru chłopaczków i kilka dziewczynek, krążyli z 20 minut po tym boisku bez zajęcia po czym stwierdzili że mają dość i jest beznadziejnie w tym momencie podbija do mnie dwójka z nich i pyta o fajkę pod pretekstem kupna za złotówkę prosząc, błagając przez dobre 20 min. gdy opadli z sił i się poddali kupili zapałki w kiosku i dopalali pety ze śmietnika... co z tymi dzieciakami jest nie tak ? nie powiem, sam niedawno przestałem być szczylem ale w ich wieku za te 10gr kupowało się gumę a nie zapałki do dopalania niedopałków
siedzę spokojnie na boisku i pale papierosa na ławce przy śmietniku, w tym momencie na boisko przyjeżdżają dzieciaki, wiek na oko tak jak ta dziewczyna (podstawówka). Paru chłopaczków i kilka dziewczynek, krążyli z 20 minut po tym boisku bez zajęcia po czym stwierdzili że mają dość i jest beznadziejnie w tym momencie podbija do mnie dwójka z nich i pyta o fajkę pod pretekstem kupna za złotówkę prosząc, błagając przez dobre 20 min. gdy opadli z sił i się poddali kupili zapałki w kiosku i dopalali pety ze śmietnika... co z tymi dzieciakami jest nie tak ? nie powiem, sam niedawno przestałem być szczylem ale w ich wieku za te 10gr kupowało się gumę a nie zapałki do dopalania niedopałków
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów