18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (2) Soft (3) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 12:28
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 12:16
sadystycznie bolesny 2012-05-10, 1:59 2
Ciebie to od razu na neurologię.
Zgłoś
H................4 2012-05-10, 7:26
@up lepiej do kostnicy, jeśli wiesz o co mi chodzi
Zgłoś
matełuż 2012-05-10, 19:56
Kurna, żeś dojebał naprawdę nowym i świeżym dowcipem.
Zgłoś
majkel1172 2012-05-10, 20:05 1
To nie jest smieszne ...
Zgłoś
Robster 2012-05-10, 20:10 5
Pomijając fakt, że ten kawał nie jest w cale zabawny, pragnę zauważyć, że MJ nigdy nie udowodniono pedofilii. To były pozwy od rodziców, którzy chcieli wyciągnąć kasę i tyle.
W ju-es-ej jest to na porządku dziennym i nie ma gwiazdy, która by nie była oskarżana o gwałt, pobicie, kradzież, bluźnierstwo czy chuj wie co jeszcze.
Zgłoś
drakkarrudy 2012-05-10, 20:15
Stare i suche. Dziękuję.
Zgłoś
VanHelsingPL 2012-05-10, 20:20 2
No ja pierdole... Już mnie krew zalewa. MJ nie był pedofilem! Postawił się Masonom a oni go chcieli zniszczyć. Ogarnijcie się...
Zgłoś
d................i 2012-05-10, 20:42
@terkrol1 piwo było za pierwszą linijkę a co do MJ to zdecydowanie jest to Michael Jackson
Zgłoś
korball 2012-05-10, 20:46
albo majkel dżordan
Zgłoś
Hekko 2012-05-11, 13:02 3

So true..
Zgłoś
BlackMamba 2012-05-11, 23:10
Koko koko Majkel był kiedyś czoko.
Zgłoś
sveq 2012-05-12, 3:53
Kurwa, jeszcze pare lat temu po nim jechaliście ile sie dało, teraz wielcy obrońcy. Jak Bieber też umrze to będziecie jego fanami?

Zgłoś
Bezoar 2012-05-13, 13:46
@up racja, swiętoszki się kurwa znaleźli, obrońcy pedofila. A z mamy Madzi to już jadą po całości, dwulicowe ćwoki
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów