Justynka99 ma siuraka,albo miala
W dupie
Coordinator napisał/a:
Dziewczyno, wytrzeźwiej najpierw, potem przeczytaj to jeszcze raz. Następnie wyciągnij wnioski i przestań wybielać j🤬ych sodomitów.
Rozumiem, że jakiś homoseksualista Cię skrzywdził i dlatego to taki bolesny temat?
Panowie nie karmy trolla.
WARA od dzieci, nie będzie mi dziecko jakiś nawiedzony pedryl uczył tolerancji, masturbacji czy innego sk🤬ienia umysłowego. I c🤬j kładę na partie czy inne organizacje. Żadne biedronie, grodzkie czy rafalale do moich dzieci nigdy nie dopuszczę, gdyż dzieci mają ojca i matkę, więc do nich należy jakie wartości przekażą swoim dzieciom.
Czarne jest czarne, a dupa jest od srania i tego się będę trzymał.
Jak kiedyś słyszałem w mediach od narodowców że pedryle będą chcieli się brać za dzieci to myślałem że są poj🤬i bo uważałem że tylko walczą o swoje prawa jak małżeństwo czy inne formalne sprawy. Ale widzę że to ja głupi byłem wierząc w dobre intencje gejów. Bo już od małego chcą swoją propagandę szerzyć.
os79 napisał/a:
@traf to żałosne że w dzisiejszych czasach żyją ludzie tak głupi jak Ty, we wcześniejszych wyborach była :aborcja, uchodźcy teraz mamy LGBT a ty i reszta tobie podobnych frajerów, szczeka na każde skinienie polityków w tym kraju.
juz spieszę wyjaśnić - jeśli nie zrozumiałeś wyczuwalnej ironii w tym tekście to sam jesteś frajerem
Powrót do patokalskiej tradycji kiedy to ksiądz r🤬a matkę, córkę, babcię i kota, zależnie co się pierwsze nawinie.