📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:43
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Gdyby ten debil z pociętą mordą szukał kolejnego rywala, no to właśnie jest!
Jebane kurwy rodzice, zamiast rozdzielić, jeszcze dopingują. Skurwiała hołota.
kotorminator napisał/a:
Tak to już jest w świecie zwierząt... Pozwalają na selekcję naturalną i żeby silniejsze potomstwo wygrało, jednocześnie ucząc słabszego obrony, jak i wyzwolenia z siebie większej ilości złości...
Ach te małpie figle. Młode, jeszcze bez doświadczenia bo nie wiedzą że po powaleniu przeciwnika należy poskakać po głowie.
kotorminator napisał/a:
To są bardzo roztropni i postępowi rodzice. Chcą w ten sposób pokazać dzieciom, że konflikt fizyczny niczego nie załatwi. Sami widzieliście, że sytuacja była patowa, bo obie dziewczynki trzymały się za włosy i nie można było wyłonić zwycięzcy pojedynku.
Na pewno po wszystkim usiedli w kółku i długo o tym rozmawiali, a małe zrozumiały tę lekcję życia i od tej pory będą wszystkie spory załatwiać poprzez konstruktywny dialog.
Żartowałem. Jebana dzicz.
kotorminator napisał/a:
tata niestety ukradł tylko jednego banana, zje silniejsze - to z większą szansą na przeżycie
Od najmłodszego uczone agresji aby potem wytresowane mogło się rzucać na białych bo w życiu im nic nie wyszło i zwalanie winy za swoje niepowodzenia na białych.
w końcu kurwa nikt nie przeszkadza i można popatrzeć na małpie mordobicie z pierwszego rzędu
Z tego co widzę to małpki od małego są uczone losowego napierdalania łapami byle gdzie w walce
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów