18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:27
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:19

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
N................h 2012-09-14, 22:17
bardzo twórcze. byle do soboty, co?
Zgłoś
nie weszlo 2012-09-14, 22:20 1
Jednak młodzież umie się jeszcze bawić bez alkoholu!
Zgłoś
NealCaffrey 2012-09-14, 22:21
.:. napisał/a:

Bembols, szkoda, że już jesteś alkoholikiem, a taki młody. No cóż, nie miałeś wpływu na upadek PGR i następstwa patologiczne.

Ale Ty głupi jesteś, ale to u nas typowe, mało kumaci zawsze do władzy się pchają.
Zgłoś
Black Snake 2012-09-14, 22:36 2
@Bembols, no tak możesz sobie wypić piwko (z czego ja też mogę tak wypić bo rodzice mają dom w mieście). Do sklepu może 20m mam. Poza rozjebywaniem maluchów i piciem macie tam jeszcze jakieś atrakcje? Bo w mieście dużo jest Nie muszę daleko jechać na jakieś koncerty, do kina,wesołego miasteczka, zoo itp Las też blisko, woda. I co chwila nowych ludzi się poznaje. A ty? Pewno 2 kumpli, jedną dziewczynę na was 3 masz i tylko chlanie + w lato kąpiel nad jakąś rzeką czy inną wodą.
Zgłoś
Schabik 2012-09-14, 22:51
myślałem że to będzie ostatni dzień tego malucha z początku filmu
Zgłoś
e................6 2012-09-14, 22:55
Mieliśmy z kumplami pobawić się podobnie i zrobić z malarka coś w rodzaju buggy i jak tylko znajdziemy na to kasę to będzie buggy . i jak zwykle rozkmina bardzo pojebanych pomysłow , np ostatnio wpadlismy na pomysł aby silnik malucha zastąpić V8 Ze starego audi bo mamy po taniości do kupienia ;D
Zgłoś
teken 2012-09-14, 22:56
proponuję wysłać film do policji, z pewnością ustalą kierowców prowadzących pod wpływem alkoholu, niezarejestrowanego samochodu bez OC.
taki mały trolling.
Zgłoś
Echis 2012-09-14, 22:59
Na wsi przynajmniej was psy nie jebną z zielskiem. A w mieście to przetrzepać mogą byle kogo. Na wsi nie dostaniecie wpierdol od nieznajomych skurwieli, bo każdy was zna i jak nie jesteście laps to jest szacunek. Wieś ma zalety i ma wady, ale osobiście wolę wieś, bo jest klimat. Co prawda, nuda czasem tu dopierdala i trzeba się częściej fazować niż w mieście.
Zgłoś
zonk 2012-09-14, 23:18 1
Eh jaką to trzeba być pizdą żeby tak niszczyć auto. Żal patrzeć.
Zgłoś
o................c 2012-09-14, 23:19
dokladnie jakbym mogl decydowac gdzie sie uroodze to -----> wieś na 100% tam jest klimat a nie pryszczata gimbaza i 30latki z 22cm w bicku za kompem
Zgłoś
orzeszwmorde 2012-09-14, 23:30 2
Black Snake napisał/a:

A ty?

A Ty?....chuja wiesz boś chuja widział.
On przynajmniej może sobie wyskoczyć do miasta na te "wielkie" atrakcje i nawet byś się nie zorientował że to on a Ty ledwie byś z auta wysiadł na byle jakiej wiosce i wszyscy by wiedzieli żeś panisko z miasta.
Zgłoś
m................i 2012-09-14, 23:46
Kurdebele, fajnie by się tak pobawić.
Zgłoś
RadzioC 2012-09-14, 23:49
"... mnie tu niema ..... bo mama będzie sie złościć..." widze ze umysł u niektórych rozwija się deczko wolniej
Zgłoś
dk2626 2012-09-14, 23:52 1
Po tytule pomyślałem, że tego dzieciaka zabiją
Zgłoś
noe82 2012-09-14, 23:54
wszyscy się śmieją z wieśniaków, ale niestety biedaki z miasta to oni jeżdżą ciągnikami Lamborghini, a za za jedne plony kupili by biedne mieszkanie waszych rodziców i i babci na raz.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem