18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:27
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:19

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Black Snake 2012-09-15, 0:47
@up, Ty kurwa nie wiedziałem, że można się jąkać pisząc
@orzeszwmorde, kojarzysz film 'zróbmy sobie wnuka' i scenę 'zielone poproszę'?
Zgłoś
monto 2012-09-15, 1:41 1
przynajmniej na wsi nie ma pedalow w rurkach, swoja droga pochwalcie sie "miastowi" jakiez to hektary dzialek i domy macie w tym miescie? bo z tego co mi sie wydaje to wiekszosc mieszka w blokowiskach gdzie byle pierdniecie sasiadow slychac
Zgłoś
karolo4life 2012-09-15, 1:49 1
Heh gdyby ci weśniacy to byście kurwa dalej na drzewach siedzieli i nie mieli co jeść miastowi pff ja to osobiście pierdole jedzić do jakiegoś kina czy gówna gdzie film moge sobie sciągnąć koncert ? wole muzyke w domu posłuchać puścić muze na full i sąsiad ma chuja do gadania ! Ale no pewnie któż może podważyć słowa jaśniepaństwa..
Zgłoś
Kakushkin 2012-09-15, 2:09 1
Ja pierdole, może i samochód wart dwie flaszki, ale nigdy nie zrozumiem bezsensownego obijania o płot jakiegokolwiek pojazdu. Do tego chęć bycia śmiesznym, jakoś mi to absolutnie nie pasuje. Szkoda malucha, naprawdę.
Zgłoś
Sołtys 2012-09-15, 9:20
Do autorów filmiku: ile chcecie za auto z 0:19 ?
Zgłoś
Nikczemny_Płód 2012-09-15, 10:50
Bembols napisał/a:

No jestem i powodzi mi się lepiej niż Tobie
Mam spokój i ciszę. Do sklepu 100m w którym mogę sobie kupić piwo i usiąść na ganku lub balkonie na waleta nie zważając na nikogo po czym sięgnąć po otwieracz i wypić sobie zimne piwko przy pięknych widokach na lasy i pola w świetle słońca i śpiewu ptaków. Życie na wsi jest piękne i ciche. Nigdzie mi się nie śpieszy. W życiu do hałasu i śmierdzących spalin przejeżdżających aut się nie wprowadzę.

Mówisz i masz. Proszę Cie bardzo cz.2

Jednocześnie jesteś tak tępy, że nie skumałeś iż nikt tutaj nie obraża wsi a ludzi którzy są debilami, czy to z miasta czy ze wsi
Zgłoś
socjalmmv 2012-09-15, 11:03
Sprawiają wrażenie jakby byli z "zespołem".
Zgłoś
sauerps 2012-09-15, 12:46
spierdalam stąd.. sami zasrani napinacze. Filmik spoko
Zgłoś
NealCaffrey 2012-09-15, 16:52
Nie wiem jak u Was, ale ja żyjąc w mieście otoczonym okolicznymi wsiami mogę stwierdzić, że dziewczyny ze wsi są po pierwsze ładniejsze zazwyczaj, bardziej poukładane, bez tony tapety na ryju, więc to taki plus, w mieście jednak jest większe stężenie "szmuli", niestety. Ile razy spotykałem dziewczynę ze wsi (wcale nie ubrana jak wieśniaczka), normalna dziewczyna, fajnie ubrana, z fajnym charakterem, ciekawą osobowością i zainteresowaniami, najczęściej też bez nałogów.

Oczywiście tu i tu zdarzają się różne przypadki, jednak więcej fajnych dziewczyn, które znałem, poznawałem pochodziły ze wsi.

Wyjeżdzając rowerem (a jeżdże często) wolę przejechać przez te wioski niż kierować się na centrum miasta.
Zgłoś
xgregor 2012-09-15, 17:17
Urwał ten od internetu?
A nie
Ile to kabla żeby do stodoły doprowadzić
Zgłoś
Adulka 2012-09-15, 21:21
ależ bym chciała teraz takie autko mieć...eh,
Zgłoś
wrc1 2012-09-15, 23:56
co za debile, gdyby mi dali samochod do skasowania zrobilbym testy przyczepnosci...
Zgłoś
▲ ▲ 2012-09-16, 11:39

tak mi się jakoś skojarzyło
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem