Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
O w morde ale to musi mieć siłę, że nawet nie miał czasu na reakcje pewnie nawet mrugać nie zdążył. Ale niezły idiota, żeby tam sie pchać a co dopiero paluchy wkładać...
Pan_Diabeł napisał/a:
O co to się tak kręci, o wsadzę tam rączkę, ojoj
Haha ja jak sb tam podszedł beztrosko

@HAL9000/2
Kocham tą scenkę. Kwintesencja polskiego uciśnionego pracodawcy. Niby to tylko film a jakie rzeczywiste i aktualne do dzisiaj.
Kocham tą scenkę. Kwintesencja polskiego uciśnionego pracodawcy. Niby to tylko film a jakie rzeczywiste i aktualne do dzisiaj.
Wiewór napisał/a:
ocham tą scenkę. Kwintesencja polskiego uciśnionego pracodawcy. Niby to tylko film a jakie rzeczywiste i aktualne do dzisiaj.
Zachował się bardzo dobrze, powinien obciążyć rodzinę ceną zmarnowanego materiału.
Be6he6mo6th napisał/a:
Można wiedzieć z jakiego filmu ta scenka ?
Ziemia Obiecana z 1974 film.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie