Komunikat o wkroczeniu Niemców do Warszawy. 30.09.1939
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:15
📌
Wojna domowa w Syrii 2024
- ostatnia aktualizacja:
2024-12-16, 1:00
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-12-19, 14:26
🔥
Świąteczny Jarmark w Magdeburgu
- teraz popularne
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
dzisiejsze pokolenie nie potrafi tego uszanować... tyle krwi przelali nasi przodkowie za Polskę a teraz każdy myśli tylko o własnym dupsku
Aexalven napisał/a:
Jebac polskę i walczących powstańców i innych srańców.
Teraz bym sobie żył jako bogaty niemiec, z porządną policją i społeczeństwem, a nie w biednym kraju z pedałami i pajacami wszędzie.
Jebać polskę, tudyydydydydyyd
Obyś umrał szybko.
Szanuje i doceniam to co zrobili dla nas żołnierze, ale nie mogę powiedzieć, że jestem dumny z bycia Polakiem. Bo obecnie, rząd doprowadził Polskę to takiego syfu, że głowa mała i w świecie patrzą na nas przez pryzmat Smoleńska i ludzi z śerdniowecznymi poglądami i w dodatku alkoholikami i złodziejami.
To, że najlepiej by oddali władze kościołowi i żey była inkwizycja, a niepozłusznych palić na stosie. A co do Smoleńska to Jarek chce żeby wszyscy opłakiwali śmierć jego brata do końca świata i o jeden dzień dłużej
Aexalven, A tak swoją drogą, to widze, żę lubisz się kłócić, i sprzeczać od razu wyzywając, więc powiedziałem co myśle i się wycofam, zanim coś Ci odwali i ponawyzywasz mnie od gówien...
Aexalven, A tak swoją drogą, to widze, żę lubisz się kłócić, i sprzeczać od razu wyzywając, więc powiedziałem co myśle i się wycofam, zanim coś Ci odwali i ponawyzywasz mnie od gówien...
W naszym radiu brzmiało b to mniej więcej tak
Jest 15 po ósmej czas na wiadomosci w radiu zet do polsi znowu wkroczyło niemieckie państwo i będzie to trzecia wojna swiatowa róbta co chceta - a teraz wracamy do histori psa na potrąconego przez walec....
Jest 15 po ósmej czas na wiadomosci w radiu zet do polsi znowu wkroczyło niemieckie państwo i będzie to trzecia wojna swiatowa róbta co chceta - a teraz wracamy do histori psa na potrąconego przez walec....
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów