Komunikat o wkroczeniu Niemców do Warszawy. 30.09.1939
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:15
📌
Wojna domowa w Syrii 2024
- ostatnia aktualizacja:
2024-12-16, 1:00
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-12-19, 14:26
🔥
Świąteczny Jarmark w Magdeburgu
- teraz popularne
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Polen, Polen über Alles.
I to jest radio z historią.
A teraz pajace w różowych koszulkach z grzywką na pół mordy, mieli o co walczyć.
a dzis jakas stacja by takie cos nadala ? juz widze jak np. w rmf fm albo w radiu zet komunikat tego typu leci lol
Nie wiem jak Wy ale ja jestem dumny, że jestem POLAKIEM!
forumowy patriotyzm jest tak samo beznadziejny jak napinanie się, także darujcie sobie komentarze takie jak ten powyżej...
po nicku mogę wnioskować że jesteś "polakiem" pochodzenia najprawdopodobniej żydowskiego, i jak sądzę nie lubisz polaków i tak samo jak wszyscy żydzi uważasz że wszystko co jest w Polsce jest żydowskie... ostatnio w radiu słyszałem wypowiedź pewnego żyda który mówił że nie powinno tutaj być polaków, co oni w ogóle robią w Polsce, wszystko jest żydów, oni najbardziej stracili na wojnie, i to Polacy powinni im to wszystko oddać... jak dla mnie taki pogląd jest żałosny, i to co napisałeś jeszcze bardziej... jebnij się w czoło i przemyśl to jeszcze raz...
O ile sie nie myle to przemowienie Stefana Starzyńskiego, az ciarki mnie przeszly. Bóg Honor Ojczyzna
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów