18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
JamPawel 2024-05-29, 20:55 1
Pewnie nie chciał jako kierowca czołgu na front trafić. Szefa oszukasz, żonę oszukasz, rodziców oszukasz, ale przeznaczenia nie oszukasz.
Zgłoś
baronturbina 2024-05-29, 20:59
dżonyłojlker napisał/a:

Nie ma czegoś takiego, towarzyszu banderenko.

Alkohol całkiem ci pomieszał w głowie. Iluzja i zaprzeczenie twojego pochodzenia pozwala ci wierzyć że jesteś Polakiem. Przykre ukrze do tego trollu.
Zgłoś
JebacPis100procent 2024-05-29, 21:53 1
Jednego ruskiego śmiecia mniej. Od razu mi się humor poprawił.
Zgłoś
poliqon 2024-05-29, 22:10 2
co za kurwa pierdolona, zamiast podać mu ognia to kameruje
Zgłoś
dżonyłojlker 2024-05-29, 22:41 2
baronturbina napisał/a:

Alkohol całkiem ci pomieszał w głowie. Iluzja i zaprzeczenie twojego pochodzenia pozwala ci wierzyć że jesteś Polakiem. Przykre ukrze do tego trollu.

Gdy puszczają ci nerwy, to piszesz, że jestem rosjaninem, a gdy chlapniesz trochę bimbru, to że ukrem. Jak się nawąchasz kleju, to pewnie będę z hamasu.
Co byś nie wymyślał, to i tak już każdy tu wie, że jesteś jednym z największych kochanków bandery.

Jest akcja - zabieramy banderowcom tablice rejestracyjne z samochodów
Zgłoś
JebacPiSForever 2024-05-30, 0:31
Się chłop wkurwił, bo sam pół roboty zapierdalał, a reszta się opierdalała i jeszcze zapalniczkę ma w tylnej kieszeni spodni.
Zgłoś
baronturbina 2024-05-30, 0:32
dżonyłojlker napisał/a:

Gdy puszczają ci nerwy, to piszesz, że jestem rosjaninem, a gdy chlapniesz trochę bimbru, to że ukrem. Jak się nawąchasz kleju, to pewnie będę z hamasu.
Co byś nie wymyślał, to i tak już każdy tu wie, że jesteś jednym z największych kochanków bandery.

Głupi ukrze. Jesteś najgorszym połączeniem jakie mogła Ukraina wypuścić. Zwykły zapijaczony szczur a do tego tchórz co za swój kraj nie walczy. Spoko banderol, upomną się o cienieniami żołnierzyków braknie i poznasz smak deportacji. Dopiero po odwyku, ale przynajmniej najbany nie wrócisz do swoich.
Zgłoś
hitmeme 2024-05-30, 0:38 3
dżonyłojlker napisał/a:

Przejebane, chłop nie może zapalniczki znaleźć

A ciul kameruje zamiast z ognia wyskoczyć. Człowiek skurwiel.
Zgłoś
minions 2024-05-30, 15:24
Klatka bezpieczeństwa po chuju fest. Ciekawe co to za firma zrobiła ten fantastyczny dzwig

Lets Burn!
Zgłoś
AdamBrown 2024-06-01, 0:40
przypomniał mi się taki kawał:
Trafia gość do piekła a tam rosną pola marihuany, a on biega zbiera, a diabeł na to :
- już nazbierane,
to on suszy,
diabeł:
- mamy nasuszone
on leci kręcić blanta
Diabeł mamy naskęcane...
- a Ognia macie?
- jakbyśmy mieli ognia to tu byłby raj nie piekło...

Ateizm jest dziełem teologów.
Hugo Dionizy Steinhaus
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów